La Mostra de Dansa s’emetrà diumenge en directe

Dilluns, 14 de desembre de 2020 a les 20:00

Per primer cop en la seva història, l'edició d’enguany de la Mostra de Dansa es desenvoluparà sense públic i es retransmetrà diumenge en directe pel canal de Youtube de TV10. L’esdeveniment organitzat per Ses Dansa es farà en benefici de La Marató de TV3, que està dedicada a la COVID-19. El públic podrà contribuir des de casa amb l’anomenada fila 0.

La 9a edició està condicionada per la pandèmia. L'esdeveniment manté l’esperit i l’objectiu d’anteriors edicions: recaptar fons per a La Marató de TV3 a través d’un espectacle de dansa. En anys anteriors les aportacions s’aconseguien amb l’entrada que pagava el públic.

Aportació del públic
En aquesta ocasió es recaptaran fons de dues formes diferents. D’una banda, hi haurà unes guardioles perquè els ballarins puguin fer una aportació. Ses Dansa està en contacte amb La Marató de TV3 per mirar com el públic,  des de casa, també hi pugui col·laborar. Aquesta fila 0 es concretarà en els propers dies, però segurament consistirà en trucar al telèfon de la Marató o en habilitar un compte corrent per fer un donatiu.

Des del Pavelló Poliesportiu
Més de 140 alumnes de Ses Dansa participaran en la Mostra de Dansa, que tindrà lloc el proper diumenge al Pavelló Poliesportiu. L’espectacle s’emetrà per canal de Youtube de TV10 a partir de les 18.00 hores. 

S’oferiran un total de 20 coreografies diferents de dansa africana, clàssica, jazz, urbana i contemporània.

Aquest any, per la mesures contra la COVID-19,  els participants no coincidiran tots alhora. Els grups entraran de 3 en 3 i un cop hagin ballat, marxaran de l’equipament


 

Darrera actualització: 14.12.2020 | 20:35