Carlos Romero dona suport al projecte #RepteMetàstasi

Dijous, 21 de març de 2019 a les 11:00

El sesrovirenc Carlos Romero, impulsor de projectes solidaris com Nedar Contra Corrent, és una de les persones dona suport al #RepteMetàstasi, un projecte de l’Institut de Recerca Biomèdica per sensibilitzar sobre el càncer. Romero ha gravat un vídeo per a aquesta causa solidària on explica les raons per les quals s’ha implicat en aquesta campanya.

El sesrovirenc ho explica amb aquestes paraules:

Malgrat els avenços en recerca oncològica dels darrers anys, la metàstasi continua essent responsable del 90% de les morts per càncer. La metàstasi és l’expansió del càncer a diferents òrgans del cos. Els científics coneixem bé els tumors i saben com tractar-los, però els és molt difícil, en canvi, diagnosticar, prevenir i curar la metàstasi.

Aquest projecte és una crida a tota la societat per combatre la metàstasi. l’Institut de Recerca Biomèdica vol involucrar ciutadans, institucions i empreses per recaptar 5 milions d’euros que permetran accelerar la recerca, captar nou talent, adquir tecnologia capdavantera i habilitar nous espais de laboratori.

Les donacions es poden fer directament a la web https://www.reptemetastasi.com 

 

Darrera actualització: 21.03.2019 | 11:43