Comença la vacunació al personal dels centres educatius i les trucades als majors de 80 anys

Dijous, 25 de febrer de 2021 a les 12:00

Aquesta setmana s’ha iniciat la vacunació contra la Covid al personal dels centres educatius del municipi de fins a 55 anys. També es preveu que en els propers dies es comencin a administrar vacunes als majors de 80 anys que no viuen en residències i a grans dependents. El CAP del municipi ja s’hi està posant en contacte telefònic per concertar dia i hora.

El personal del centres educatius, tant docents com personal administratiu i de serveis, incloent conserges i personal de neteja, se’ls ha començat a administrar la primera dosi de la vacuna AstraZeneca, la mateixa que ja ha rebut el col·lectiu de la Policia Local.   

Pel que fa a les persones majors de 80 anys que no estan en residències i a les qui tenen un alt grau de dependència, el CAP de Sant Esteve s’hi està posant en contacte per telèfon per tal de concertar dia i hora de la vacunació que començarà en breu. Se’ls hi administrarà la vacuna de Pfizer/BioNTech.

El lloc de vacunació dependrà de la situació de cada persona i ho determinarà el CAP. Es preveu que, dins d’aquest col·lectiu, les persones amb problemes de mobilitat o vulnerabilitat, se’ls vacuni a la llar, desplaçant-s’hi un equip sanitari, mentre que a la resta sigui al CAP. També rebran trucada per avís de vacunació les cuidadores i cuidadors no professionals que tenen cura d’aquestes persones a la llar.

Entre els nous col·lectius que es vacunaran en els propers dies, es troba tot el personal dels Serveis Socials Municipals, així com el personal d’atenció domiciliària de les empreses privades.  

Darrera actualització: 25.02.2021 | 12:36