La plantilla de l’Ajuntament rep formació sobre violència masclista i llenguatge inclusiu

Dimecres, 3 de novembre de 2021 a les 12:00

El personal de l’Ajuntament estan rebent formació sobre el protocol d'abordatge de la violència masclista i de llenguatge inclusiu. Les sessions estan impartides per especialistes en la matèria. Les dues mesures s’emmarquen dins del Pla Intern d’Igualtat aprovat pel ple municipal al mes d’abril.

La primera sessió formativa sobre el protocol local per a l'abordatge integral de la violència masclista s’ha impartit a les persones treballadores de l’Àrea de Serveis Socials i de la Policia Local. També s’ha fet formació per als càrrecs de responsabilitat de cada departament, així com per als membres de la Comissió d’Igualtat Interna i la Comissió d’Investigació.

Els seminaris han estat impartits per María Jesús Rodríguez i Maite Estrach, directora i advocada respectivament, del Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) del Baix Llobregat, centre que ofereix atenció integral a dones en situació de violència masclista i també als seus fills i filles.

Paral·lelament, la plantilla de l’Ajuntament també està rebent formació sobre el llenguatge inclusiu per tal d’impulsar una comunicació corporativa igualitària, inclusiva i no sexista. El curs ensenya a reformular els textos per evitar el sexisme i l’androcentrisme en la redacció dels documents.

Darrera actualització: 03.11.2021 | 12:11