Tinta i Vi obté el segell Safe Travels

Dilluns, 22 de febrer de 2021 a les 14:30

L’estudi d’art Tinta i Vi ha rebut el segell Safe Travels, un distintiu de Turisme de Barcelona que reconeix les empreses que compleixen amb els protocols de la COVID-19 i ofereixen una destinació segura als turistes. L’empresa sesrovirenca també està reconeguda com un Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat.

Safe Travel
Turisme de Barcelona és un organisme que gestiona el segell de seguretat i salut del Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC). Després d’estudiar la documentació presentada per l’estudi d’art de la sesrovirenca Marta Arañó ha considerat que Tinta i Vi reuneix les condicions per rebre el certificat Safe Travel.

El distintiu permet als viatgers saber quines destinacions han adaptat els protocols de l’Organització Mundial de la Salut per a la prevenció de la COVID-19. L’objectiu de Safe Travels és transmetre seguretat als turistes i ajudar així a la recuperació econòmica del sector.

A més, Tinta i Vi està reconeguda com a Punt d’Informació Turística (TIP) pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. També és TIP de l'Anoia. Els TIP aporten informació als turistes per millor la seva satisfacció, suplint a les Oficines de Turisme en aquells llocs de la geografia on no estan presents.

Tinta i vi ofereix tallers per aprendre a pintar amb vi, així com altres activitats relacionades. Els tallers es poden consultar tant en la web de l’estudi d’art com en la Guia de l’Oci del Baix Llobregat. També es poden consultar a l'Agenda Penedès Turisme i a Catalunya Experience. Per a activitats privades o per a més informació es pot contactar amb Tinta i vi a través del correu electrònic info@tintaivi.com

Nova exposició
D’altra banda, Marta Arañó acaba d’inaugurar l’exposició Copa al Pinzell al Museu Municipal El Castell de Rubí.  La mostra recull obres pintades amb vi d’arreu del món i es podrà visitar fins al 2 de maig.

Darrera actualització: 22.02.2021 | 16:53