Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

 • 12 de maig de 2017 Comencen les inscripcions a l’Estevestiu Estevestiu

  L’Estevestiu torna a presentar aquest any una gran oferta esportiva i de lleure per a infants i joves durant els mesos de juny i juliol. Les inscripcions seran del 15 al 28 de maig i s’han de realitzar al Complex Esportiu Municipal o directament a l’entitat o club organitzador. 

 • 3 de maig de 2017 La Fira de Primavera, aparador de les botigues i de les entitats de Sant Esteve Fira de Primavera

  Els principals carrers de l’illa de vianants estaran ocupats el proper diumenge, 7 de maig, pels estands de botigues i entitats locals amb motiu de la Fira de Primavera. A més, hi haurà activitats per a nens, actuacions musicals i una desfilada de moda. La Fira de Primavera està organitzada per l’Associació de Botiguers i l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • 3 de maig de 2017 Concert de música coral a Brians 1 Concert NovAura a Brians 1

  El Cor NovAura va oferir el passat mes d’abril un concert al Centre Penitenciari de Brians 1.  La formació musical va interpretar 12 temes sota la direcció de Glòria Fernàndez i l’acompanyament al piano d’Anna Niebla.  Els organitzadors d’aquesta iniciativa van convidar al concert l’alcaldessa Maria del Carme Rallo, el regidor d'Educació Jordi Borrell i a Josep Valls, president de la Coral Sant Esteve.

 • 24 d'abril de 2017 Els Premis Sesrovirencs de l’Any guardonen Maria Càlichs, la Comissió de la Cavalcada de Reis i el 125è Aniversari de l’Església L'alcaldessa amb els guanyadors dels Premis Sesrovirencs de l'Any

  Els Premis Sesrovirencs de l’Any reconeixen durant la Diada de Sant Jordi a aquelles  entitats i persones que han destacat durant l’any anterior per la seva contribució al benestar de la societat sesrovirenca. Ahir es van lliurar al Casino els guardons als premiats d’aquesta edició: el 125è Aniversari de la Construcció de l’Església Parroquial, la Comissió de la Cavalcada de Reis i a Maria Càlichs. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa Maria del Carme Rallo, que va estar acompanyada per l’equip de govern, regidors i regidores, i els membres de la Comissió del Premis.

 • 19 d'abril de 2017 Prova de sirenes de risc químic el divendres 21 d’abril de 2017 Sirenes Risc Químic

  Aquest divendres 21 d’Abril al matí es durà a terme la primera prova anual de la xarxa d’alarmes i comunicacions adscrites al Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya (PLASEQCAT). S’activaran les 82 sirenes d’avís a la població per accident químic que hi ha instal·lades actualment a 37 municipis de Catalunya. Serà una prova per comprovar-ne el funcionament i per fer que tots els ciutadans coneguin el so.

Agenda

Actuacions

Documentació

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19