Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

  • 27 d'abril de 2018 L’Ull de Bou estrena una nova comèdia amb un format de cafè-teatre L'Ull de Bou

    El grup de teatre sesrovirenc L’Ull de Bou torna a pujar als escenaris per representar la comèdia Rèptils , basada en l’obra de teatre Adulteris de Woody Allen. Els artistes de Sant Esteve aposten en aquesta ocasió per una obra amb un format de cafè-teatre. La funció s’estrena els dies 5 i 6 de maig al Casal Cultural El Casino.

  • 19 d'abril de 2018 La Biblioteca acull la presentació del llibre d’una autora francesa Llibre Partir

    Gràcies a l’agermanament entre els municipis de Sant Esteve Serovires i la població francesa de Champniers, divendres la Biblioteca Municipal acollirà la presentació del llibre Partir, de l’autora gala Francy Brethenoux-Seguin. L’acte començarà a les 19.00hores.

  • 28 de març de 2018 Tres Tombs i Mercat Medieval, els dies 7 i 8 d'abril a Sant Esteve SANT ESTEVE MEDIEVAL

    Sant Esteve viurà els dies 7 i 8 d’abril la quarta edició del Mercat Medieval amb la presència d’una quarantena de parades i diverses activitats entre les quals destaca un espectacle de falconeria. El cap de setmana es completarà amb la celebració diumenge dels tradicionals Tres Tombs.

Activitats

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19