Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

 • 13 de novembre de 2017 Obertes les inscripcions a la 6a Fira de Nadal 6a FIRA DE NADAL

  Des d’avui i fins al proper 24 de novembre estan obertes les inscripcions per participar a la 6a Fira de Nadal que tindrà lloc a Sant Esteve el dissabte 2 de desembre. Aquesta fita comercial està oberta a la participació de comerciants, particulars, entitats i artesans. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web municipal www.sesrovires.cat i al SIAC de l’Ajuntament.

 • 12 de setembre de 2017 Exposició sobre les Escoles Velles Exposició Escoles Velles

  L'exposició sobre la història de l'edifici de les Escoles Velles es podrà visitar el proper cap de setmana (16 i 17 de setembre) a la Sala Domènech i Estapà. Dissabte, de 18.00 a 20.00h i diumenge, de 12.00 a 14.00h.

 • 10 de setembre de 2017 Reobertura de les Escoles Velles Reobertura Escoles Velles

  Avui ha tingut lloc l’acte de reobertura de les Escoles Velles, un edifici que s’ha pogut reformar gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona i que ara acollirà diverses entitats del poble. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo, Anna Simó (diputada i secretària primera del Parlament de Catalunya) i Rosa Funtané (diputada adjunta de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona) han adreçat un breu parlament al públic, el qual ha pogut conèixer l’edifici per dins i visitar una exposició sobre aquesta escola inaugurada el 15 de setembre de 1935.

 • 7 de setembre de 2017 L’alcaldessa visita les obres en marxa Visita Escoles Velles

  L’alcaldessa Maria del Carme Rallo va visitar ahir les diferents obres que estan en marxa al municipi. Acompanyada per Antonio Centeno, regidor d’Obres, va supervisar les feines de remodelació de l’edifici de les Escoles Velles, la nova superfície de joc de la Pista Coberta Francesc Castellet i les obres de millora de l’interior del Casino. Així mateix, també es va desplaçar al Complex Esportiu, on a l’agost s’han fet tasques de manteniment i neteja de la piscina coberta i s’ha substituït el jacuzzi i la sauna.

 • 31 d'agost de 2017 Visita d'obres a les Escoles Velles Visita d'obres a les Escoles Velles

  Les obres de remodelació de les Escoles Velles ja es troben en la fase final. Avui els regidors Antonio Centeno (Obres i Via Pública) i Jordi Borrell (Educació  i Participació Ciutadana) han visitat l’equipament. El proper 10 de setembre se celebrarà l'acte de reobertura de l’edifici de les Escoles Velles, el qual acollirà les activitats de diverses entitats del poble.

Agenda

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19