Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

  • 14 de desembre de 2018 Llum verda a la redacció del projecte d’ampliació de la biblioteca BIBLIOTECA

    La Junta de Govern ha aprovat avui l’adjudicació de la redacció del projecte d’ampliació de la biblioteca municipal i de la direcció d’obres. El projecte preveu dotar de espai la zona de biblioteca, la creació d’una aula d’estudi, la construcció d’un lavabo adaptat, i millores en eficiència energètica.

  • 4 de desembre de 2018 Ballar, patinar i jugar a pilota als campus d’hivern Campus d'Hivern

    Durant les festes nadalenques, infants  i joves tenen l’oportunitat de gaudir amb l’esport i les activitats físiques a través dels Campus d’Hivern. Ses Dansa, el Club de Patinatge i el Futbol Club Sant Esteve ja tenen les inscripcions obertes.

  • 30 de novembre de 2018 Curs d’administració electrònica per a entitats, empreses i ciutadans Seu electrònica

    La llei obliga les empreses, els comerços, les entitats i els clubs esportius a relacionar-se electrònicament amb l’administració pública. Per aquest motiu, l’Ajuntament organitza un curs d’administració electrònica, completament gratuït, per ensenyar com funciona la seu electrònica municipal i quins certificats digitals es poden fer servir. Les inscripcions s’han de fer a través de la web sesrovires.cat . El curs també està obert a la ciutadania en general.

Activitats

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19