Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

  • 9 d'abril de 2019 La processó de Divendres dels Dolors obre els actes de Setmana Santa Processó

    La Cofradía del Santo Cristo prepara per al 12 d’abril la processó de Divendres dels Dolors.  Els membres de l’entitat de Sant Esteve Sesrovires estaran acompanyats per la banda de música de la Virgen de la Sierra i pels costaleros de la Veracruz. La processó començarà a les 21.00 hores  i sortirà i finalitzarà a la plaça del Doctor Tarrés.

  • 8 d'abril de 2019 Nou llibre de l’escriptor sesrovirenc Manuel Martín García Muerte en el cerro

    Muerte en el cerro és el títol de la nova novel·la del sesrovirenc Manuel Martín García. L’autor presentarà el seu llibre el proper 12 d’abril, a les 19.00 hores,  a la Biblioteca Municipal. La història és una novel·la negra ambientada en Cuba. El protagonista és el capità Manuel Cisneros, el qual haurà de resoldre l’últim cas de la seva carrera professional.

  • 3 d'abril de 2019 La Comissió de la Cavalcada de Reis estrena pàgina web Cavalcada de Reis

    La Comissió de la Cavalcada dels Reis d’Orient ha donat un pas endavant aquest any amb la creació de la pàgina web https://a-sanes-fem-cavalcada.webnode.es/ . Les persones que vulguin col·laborar amb la nit màgica del 5 al 6 de gener, es poden posar en contacte amb la Comissió a través de la nova pàgina web.

Activitats

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19