Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

  • 5 d'octubre de 2018 Escacs i mat a la Biblioteca Municipal Escacs

    El  Club d’Escacs Sant Esteve impartirà un taller a la Biblioteca Municipal per aprendre a jugar a escacs i per perfeccionar la tècnica dels que ja en saben. La primera sessió serà el dissabte 6 d’octubre, de 10.00h a 13.00h. És una activitat gratuïta.

  • 3 d'octubre de 2018 La biblioteca proposa tallers creatius amb el Bibliolab Bibliolab

    El proper 18 d’octubre la biblioteca Municipal estrena el Bibliolab, un nou projecte impulsat per la Diputació, a través de la Xarxa de Biblioteques, que vol potenciar la creativitat, la innovació i la experimentació a través de diverses activitats. Crear un foto-llibre, confeccionar un poema visual i construir un llibre animat són les propostes de la biblioteca municipal dins del Bibliolab 2018.

  • 28 de setembre de 2018 L'Arxiu Municipal difon un document singular sobre el Pavelló Poliesportiu Pavelló Poliesportiu

    Amb motiu del 30è aniversari de la inauguració del Pavelló Poliesportiu, l’Arxiu Municipal presenta una nova publicació de la col·lecció Documents Singulars dedicat a aquest equipament municipal. Es tracta d'un fulletó infomatiu que es pot consultar en la web municipal

Activitats

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19