Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

 • 12 de gener de 2018 Convocats els ajuts a activitats realitzades per les entitats el 2017 CONVOCATORIA AJUTS

  L’Ajuntament ha aprovat les convocatòries de subvencions destinades a activitats realitzades en l’exercici 2017 per les entitats locals, en els àmbits esportiu, sociocultural i veïnal. Els impresos de les sol·licituds ja estan disponibles al web municipal. El termini de presentació de la documentació es comunicarà en breu.

 • 18 de desembre de 2017 L'Arxiu Municipal recupera el Programa de Festes de Hivern de 1986 per donar a conèixer el patrimoni local sesrovirenc Programa de Festes d'Hivern 1986

  Seguint la seva tasca de divulgació del patrimoni local, l’Arxiu Municipal presenta un nou document singular en la web municipal. Es tracta del Programa de Festes d’Hivern de 1986. Aquest document prové del fons de la Col·lecció de Documents Gràfics i posa en valor els documents gràfics com a font per a la recerca i l’estudi de la història recent del municipi.

 • 12 de desembre de 2017 Activitats solidàries per La Marató LA MARATÓ

  Ses Dansa i el Club de Patinatge Sesrovires han programat exhibicions solidàries destinades a recollir fons per La Marató de TV3 que se celebra el proper diumenge 17 de desembre i que enguany gira entorn de les malalties infeccioses.  

 • 29 de novembre de 2017 La 6a Fira de Nadal amplia horari i canvia d’ubicació 6a FIRA DE NADAL

  Sant Esteve celebra aquest dissabte dia 2 la 6a Fira de Nadal. L’edició d’enguany amplia l’horari de funcionament durant el dia i trasllada el recinte a l’entorn del casal cultural El Casino.

 • 13 de novembre de 2017 Obertes les inscripcions a la 6a Fira de Nadal 6a FIRA DE NADAL

  Des d’avui i fins al proper 24 de novembre estan obertes les inscripcions per participar a la 6a Fira de Nadal que tindrà lloc a Sant Esteve el dissabte 2 de desembre. Aquesta fita comercial està oberta a la participació de comerciants, particulars, entitats i artesans. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web municipal www.sesrovires.cat i al SIAC de l’Ajuntament.

Activitats

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19