Arts plàstiques

Dilluns, 2 de novembre de 2015 a les 12:55

Bioescultura i concurs de fotografia

La Bioescultura consisteix en un bany de fang on els participants s’introdueixen dins d’una bassa de fang prèviament preparada, tot gaudint de les diverses sensacions que provoca el fang en assecar-se.

Aquestes persones, convertides en veritables escultures vivents i amb el suport d’altres elements i materials com paraigües, cadires, papers, tints naturals... fan de models per al concurs de fotografia que acompanya la Bioescultura.

BioesculturaÉs una activitat bianual que es celebra des de 1991. Està convocada pel Patronat Municipal i organitzada pel col•lectiu d’artistes locals Artviu.

Concurs de pintura ràpida

El concurs de pintura ràpida és un concurs anual que se celebra dins dels actes de la Festa Major. Consisteix en la realització d’una obra pictòrica utilitzant qualsevol tècnica, en un període de temps limitat (aproximadament cinc hores). El tema és lliure, però ha de ser referent a Sant Esteve Sesrovires.

Exposicions

Sant Esteve gaudeix d'una programació estable d’exposicions d’art, que es fan en col•laboració amb col•lectiu d’artistes locals Artviu.

Habitualment se’n fan entre nou i onze cada any, i tenen lloc a la Sala Domènech i Estapà, tot i que es disposa d’un segon espai: El Celler de l’Ajuntament

Per a poder exposar cal posar-se en contacte amb el Patronat Municipal o amb Artviu.

Jovart

Amb el Jovart es dóna a conèixer el treball d’aquells joves que, per un motiu o altre, desenvolupen activitat creativa a Sant Esteve. Lluny dels estereotips convencionals d’una exposició, els joves sesrovirencs organitzen una mostra, una exposició de les seves habilitats i destreses.

JovartEl Jovart és una exposició col·lectiva, a mode d’entremès o collage, on comparteixen espais un còmic, una joia artesanal, una escenografia teatral, pintura, dibuix, fotografia, maquillatge corporal, grafitis o sorprenents propostes culinàries o gastronòmiques, normalment, amanides amb música en viu, performance, dansa o circ. Cada Jovart és una metamorfosi per donar noves propostes sorprenents.

Regalart

Regalart és una fira d’art, que es fa durant les Festes d’Hivern.

El grup d’artistes locals Artviu surt al carrer, un dels primers caps de setmana de desembre, per fer suggerents i originals propostes artístiques com a regals de Nadal.

Sovint s’hi afegeixen altres expositors convidats.

Darrera actualització: 02.11.2015 | 12:57