Comença el segon torn del Rodajocs

Dimecres, 17 de gener de 2018

Ahir va començar el segon torn del Rodajocs, un espai adreçat a les famílies amb infants d’1 a 3 anys on pares i mares acompanyats dels seus fills gaudeixen de diverses propostes de joc i experimentació. En aquest segon torn del Rodajocs hi participen 12 famílies amb infants nascuts l’any 2016. Les sessions tenen lloc els dimarts a la tarda a les instal·lacions de La Ginesta. El curs finalitzarà el proper 19 de març.

El Rodajocs té com a objectiu enfortir el desenvolupament emocional entre pares i fills a través d’activitats lúdiques i, alhora, ofereix l’oportunitat de relacionar-se amb altres famílies. En aquest espai de trobada es realitzen tallers de danses, cançons, massatges i experimentació amb el joc com a fil conductor

Aquesta és una bona manera de passar estones on els pares les dediquen unicament als seus petits, amb la finalitat de aconseguir fer més fort el desenvolupament emocional entre els pares i fills, també hi ha l’oportunitat de relacionar-se amb altres famílies.

L’espai Rodajocs es va posar en marxa l’any 2008 i forma part d’un projecte educatiu més ampli d’atenció a la petita infància impulsat per l’Àrea d’Educació, en col·laboració amb la llar d’infants municipal, i que compta també amb els serveis com l’Espai Nadó, de suport a famílies amb infants de 0 a 1 any.

Darrera actualització: 17.01.2018 | 10:58