Adalberto Angeles viatja a Israel com a entrenador de la selecció dominicana de judo

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 08:00

Adalberto Angeles, professor del Club de Judo de Sant Esteve Sesrovires, viatjarà el 18 de febrer  fins a Israel com a coach de la selecció dominicana per participar en el Gran Slam de Tel Aviv.  Tant ell com els seus esportistes s’han de sotmetre a  una doble PCR abans d’anar-hi i a estrictes mesures sanitàries un cop arribin al país.

El tècnic sesrovirenc és l’entrenador dels membres de la selecció dominicana que viuen a Espanya. Per aquest motiu, Angeles viatja regularment a Castelldefels i València per preparar els esportistes per a les diferents cites internacionals.

En aquesta ocasió es tracta d’un Gran Slam,  una prova que puntua per poder participar en els Jocs Olímpics de Tòquio. Anul·lats per la pandèmia, els jocs  s’han reprogramat per al juliol i agost del 2021. La delegació dominicana en Tel Aviv estarà formada pels competidors Medickson del Orbe Cortorreal (-81kg), Robert  Florentino (-90kg), Lewis Medina (-100kg), i Estefania Soriano (-48kg).

Proves PCR
Pel tema de la pandèmia, els entrenaments de la selecció dominicana s’han fet seguint els protocols que marca la Federació Valenciana per als aspirants a plaça olímpica. Adalberto Angeles destaca la molt bona organització  en aquest aspecte de la federació.

Però els protocols no s’acaben aquí. Per poder entrar a Israel, tots els esportistes s’han de fer una PCR 8 dies abans d’arribar al país i una altra 2 dies abans d’agafar l’avió. A més, un cop a Tel Aviv, els participants hauran de fer-se un tercera prova el dia anterior al combat. També tindran limitats els seus desplaçaments i no podran sortir de les habitacions fins al moment de competir.

Darrera actualització: 08.02.2021 | 17:14