El Complex Esportiu Municipal estrena nova maquinària de fitness i cycling

Dijous, 28 de desembre de 2017 a les 19:00

Els usuaris del Complex Esportiu Municipal ja poden fer ús de la nova maquinària que s’ha instal·lat a les sales de fitness i de cycling. La substitució s’ha fet com estava prevista, abans de finalitzar l’any.  

La nova maquinària compta amb les darreres prestacions tècniques i suposa una millora qualitativa i de seguretat molt important per als usuaris. Cal tenir en compte que els equips substituïts eren els d’origen de l’equipament, que va entrar en funcionament l’any 2002. Entre els nous aparells de musculació destaca la instal·lació de dues màquines de força per a persones amb mobilitat reduïda, una per a treballs d’espatlla i l’altra de pit.

Coincidint amb el canvi, s’han dut a terme treballs d’adequació del terra a la zona de pes lliure i s’ha instal·lat un sistema de projecció a la sala de cycling que permet, fora de l’horari d’activitat dirigida, fer ús de les bicicletes mitjançant monitoratge virtual.

A finals de novembre es va signar amb l’empresa adjudicatària Technogym Trading SA. el contracte per a la substitució i manteniment de la maquinària de musculació i bicicletes de ciclo indoor, per un període de 5 anys, i per un import de 154.003,57 € (IVA inclòs). La mateixa empresa ha estat l’encarregada de retirar els equips vells, la venda dels quals ha pujat 6.655€ (IVA inclòs).

Darrera actualització: 28.12.2017 | 22:12