El Complex Esportiu obre la piscina d'estiu el dissabte 9 de juny

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 12:00

La temporada d’estiu al Complex Esportiu Municipal comença aquest dissabte amb l’obertura de la piscina exterior. A més, durant els mesos de juny i juliol, l’equipament municipal ofereix cursos de natació i d’activitats específiques per tots aquells que vulguin gaudir de l’esport durant l’època estival.

La piscina d’estiu obre el dissabte, 9 de juny, i estarà en funcionament fins a l’11 de setembre. El seu horari serà des de les 10.00 h fins a les 20.00 h, de dilluns a diumenge.

Activitats aquàtiques i específiques
Pels que vulguin iniciar-se en el món de la natació o bé perfeccionar els seus coneixements, el Complex Esportiu ofereix diferents cursets del 25 de juny al 19 de juliol. L’oferta inclou classes per a nadons, per a infants i de natació terapèutica. Una altra opció per gaudir de l’esport a l’estiu són els cursos d’ioga, pilates, dansa oriental i bollywood. Les inscripcions, tant pel cursos de natació com de les activitats específiques,  ja estan obertes i s’han de cursar en el mateix Complex Esportiu.

D’altra banda, al juliol el Complex Esportiu també organitza una master class de bicicleta estàtica, una sessió de zumba popular i una classe oberta d’aquagym a la piscina d’estiu.

Darrera actualització: 07.06.2018 | 13:30

Imatges

Activitats aquàtiques Activitats específiques