El Complex Esportiu ofereix un mes gratuït als abonats que matriculin una persona coneguda

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 18:00

Del 22 al 28 de novembre, el Complex Esportiu Municipal ofereix la promoció Boom Friday. Qualsevol persona sòcia de l’equipament que porti una amistat per abonar-s’hi tindrà la mensualitat de desembre de franc i el nou soci, la matrícula gratuïta.  Més informació en la mateixa recepció del Complex Esportiu.

Equipament i activitats
El Complex Esportiu té unes instal·lacions de gran qualitat. La seva piscina coberta està formada per cinc carrils i al seu costat, un vas terapèutic i un vas d’hidromasagte, així com un bany de vapor i una sauna.

La seva àmplia sala de musculació de musculació, de 172 m2, està formada per barres i discos de pes lliure, així com màquines sectoritzades d’última generació. La sala cardiovascular està equipada amb les màquines més revolucionàries del mercat esportiu amb connexió a internet, televisió i  entrada d’usb.

A més, l’equipament compta amb dues sales polivalents i un espai específic per practicar estiraments i abdominals. Completen la instal·lació dues pistes de pàdel i una piscina d’estiu.

El Complex Esportiu ofereix una àmplia varietat d’activitats dirigides en obert, activitats específiques, classes de natació i un servei d’entrenament personal.

Abonament

L’abonament inclou l’accés il·limitat a:

  • La zona de la pista coberta i els seus serveis
  • Les sales de musculació i cardiovascular
  • Pistes de pàdel
  • Activitats físiques dirigides
  • Piscina d’estiu (de juny a setembre)
Darrera actualització: 22.11.2021 | 14:48