El Partit de Nadal s’avança al 26 de desembre

Dimarts, 18 de desembre de 2018 a les 00:00

El Partit de futbol de Nadal previst per al 29 de desembre, s’avança finalment al 26 de desembre, dia en què s’havia fet tradicionalment. El matx està organitzat pel FC Sant Esteve i serveix per col·laborar amb la campanya de Creu Roja Cap nen sense joguina.

El club havia planificat el partit per al proper 29 de desembre, però després de rebre moltes peticions dels que el juguen cada any ha decidit reprogramar l’esdeveniment esportiu solidari i fixar-lo en la data en què s’ha disputat sempre: el 26 de desembre, dia de Sant Esteve, al Camp de Futbol Municipal.

Cap nen sense joguina
Tot i ser una activitat esportiva, la finalitat de fons del Partit de Nadal és donar l’oportunitat a tothom de poder participar en la campanya de Creu Roja Cap nen sense joguina. Per col·laborar-hi, només cal aportar el dia del matx una joguina nova per un valor mínim de 7 euros.  Els organitzadors demanen que aquesta joguina no sigui bèl·lica, ni sexista. En acabar el matx, el FC Sant Esteve lliurarà tot el que s’hagi recollit a la Creu Roja del Baix Llobregat Nord perquè ho reparteixi entre les famílies en situació de vulnerabilitat.

A partir de les 10.00h
La jornada del 26 de desembre començarà a les 10.00h amb un partit d’alevins i benjamins i continuarà amb un altre d’infantils i cadets a les 11.00h. A les 12.00h es disputarà el Partit de Nadal, on podrà jugar tothom que ho desitgi. Les aportacions de joguines es podrà fer a partir de les 10.00h. Tampoc cal jugar el partit per poder col·laborar amb una joguina.

Darrera actualització: 18.12.2018 | 09:40