Guillem Bonilla torna de Portugal com un dels 10 millors taekwondistes d’Europa

Dimarts, 23 de novembre de 2021 a les 18:00

El taekwondista sesrovirenc  Guillem Bonilla acaba de tornar de Seixal (Portugal), on ha participat en el 15è Campionat d’Europa de Pumses. En el seu primer any com a cadet, ha quedat en la novena plaça. Només 4 centèsimes el van separar del vuitè lloc que li hauria permès classificar-se per disputar la final de la categoria cadet.

L’esportista de l’Escola Taekwondo Sesrovires va realitzar dos pumses: Taeguk Oh Chang, el cinquè de la sèrie bàsica; i Kumgang, el segon de la sèrie superior.  El Kumgang, que requereix un important treball d’equilibri, va tenir un paper determinant per garbellar els competidors.

En la categoria cadet d'aquest esport, els joves que aconsegueixen medalla són els que estan en el segon any en la categoria i tenen entre 14 i 15 anys. Guillem, que era el primer cop que anava a un europeu, ha competit amb 12 anys, ja que aquest és el seu primer any en aquesta franja d’edat.

Tot i així, el sesrovirenc va estar a un pas de classificar-se per a la final, on només van passar els 8 primers classificats de la ronda. El vuitè va ser el norueg Jens Grambo, amb 6,470 punts i Guillem Bonilla, va ser novè amb 6,430 punts.

El sesrovirenc va tenir l’escalf des de les grades d’Alberto Bonilla i Laura Uroz (els seus pares i entrenadors).

D'esquerra a dreta: Guillem Bonilla, Laura Uroz i Albert Bonilla.

Darrera actualització: 23.11.2021 | 13:46