Inscripcions obertes per a la Cursa Sant Jordi

Dilluns, 15 d'abril de 2019 a les 11:00

Les inscripcions a la tradicional Cursa de Sant Jordi comencen el 15 d’abril. La Cursa està organitzada per l’Àrea d’Esports i torna  a apostar per un esdeveniment esportiu popular, no competitiu i obert a les persones de totes les edats. La prova esportiva tindrà lloc enguany el 5 de maig a causa del calendari electoral. 

Els participants poden triar entre dues modalitats d’inscripció. La inscripció amb dret a samarreta té un preu de 6 euros i s’ha de realitzar del 15 al 21 d’abril al Complex Esportiu Municipal. Una cop realitzada la inscripció, la samarreta es podrà recollir el mateix dia de la cursa a la plaça Xic Mateu.

La segona modalitat d’inscripció és la gratuïta. Aquesta opció no dona dret a samarreta. El període inscripció és el 15 d’abril al 4 de maig al Complex Esportiu. A més, el mateix dia de la Cursa, el 5 de maig, també es podran realitzar inscripcions a la plaça Xic Mateu.

La Cursa tindrà com a punt de sortida i d’arribada la plaça Xic Mateu.  La sortida es donarà a les 11.00 hores. El recorregut és completament urbà i passarà pels principals carrers del centre urbà.  El circuit està pensat perquè es pugui completar tant corrent com caminant.

La Cursa de Sant Jordi està organitzada per l'Àrea d'Esports amb la col·laboració del FC Sant Esteve i el patrocini de l'empresa Chupa-Chups.

 

Darrera actualització: 15.04.2019 | 11:16