Carnaval de bombolles 2021: una rua virtual plena de premis

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 15:00

El carnaval 2021 s’adapta a la situació de la pandèmia portant la festa de la disbauxa a un format virtual, amb una rua i un concurs de bombolles carnavaleres online. Per participar-hi, cal enviar un vídeo breu al whatsapp d’RTV10. Els premis consistiran en vals de compra a gastar en el comerç local, per un valor global de 650€, i un premi Infantil amb abonaments per als espectacles del Bambolina.

Les bombolles carnavaleres hauran de ser bombolles de convivència. Tot i així, es pot fer ús de la imaginació tant com es vulgui o fer un vídeo final ( no pot superar els 45 segons) que ajunti els de diferents bombolles amb la mateixa temàtica. Cal que el vídeo s’enregistri en horitzontal amb una durada màxima de 45 segons i que es mostri el nom de la bombolla.

Per inscriure’s al concurs, cal enviar el vídeo al Whatsapp d’RTV10 - 607221210, indicant el nom de la bombolla carnavalera i el nom i telèfon de la persona. El termini per participar és del 9 de febrer a les 8h fins al 12 de febrer a les 12h. Fora d'aquest termini, no s'acceptaran més vídeos. 

Tots els vídeos rebuts es podran veure i votar en el canal de Youtube de RTV10, els dies 13 i 14 de febrer, per escollir per votació popular el premi Bombolla del públic. La resta de premis els atorgarà un jurat.

En aquest carnaval atípic, marcat per la COVID-19 i les restriccions, l’Ajuntament vol seguir potenciant el comerç local i, per aquest motiu, els premis de les diferents categories són vals de compra per gastar en el comerç de Sant Esteve.

La festa del Carnaval es tancarà amb una rua virtual el 17 de febrer, coincidint amb el Dimecres de Cendra, amb la presència de totes les bombolles que participin al concurs. La rua es podrà veure a través de les xarxes socials de l’ajuntament i al canal Youtube de RTV10.

Bases del concurs del Carnaval de Bombolles 2021.

 

 

 

Darrera actualització: 28.01.2021 | 15:38