Comença la poda de l’arbrat viari

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 15:00

Avui ha començat la campanya de poda amb els treballs en l’arbrat viari de mida petita i mitjana, tipus morera. S’ha iniciat per Ca n’Amat I el primer polígon de Vallserrat. Està previst que acabi durant el mes de desembre.

Aquesta fase es concentra en la poda d’exemplars de mida petita i mitjana, tipus moreres, espècie que representa prop del 70% de la campanya. Els treballs del primer lot, amb uns 1.100 arbres, els porta a terme l’empresa Àrea  Verda del  Vallès  SL.

En una segona fase, que començarà a mitjans de novembre, es continuarà amb arbres de tamany més gran com eucaliptus i pollancres. La poda d’aquest segon lot, uns 260 exemplars, va a càrrec de l’empresa Beguverd. Paral·lelament els Serveis Exteriors municipals han començat la poda de les zones enjardinades i parcs del municipi.

 Servei gratuït de recollida de poda a domicili

D’altra banda, l’Ajuntament recorda a la ciutadania que per a l’arbrat particular disposa del servei gratuït de recollida de poda a domicili. La recollida es realitza tots els dimarts, dijous i dissabtes al matí, excepte el mes d’agost. Es pot sol·licitar preferentment per formulari web o trucant al SIAC al 937713017. És molt important seguir els requisits per fer ús d’aquest servei:

- Lligar les restes vegetals en feixos i amb una llargada màxima d’1,5 metres.

- Màxim 6 feixos per cada servei sol·licitat.

Només es recolliran els residus acordats i lliures de materials impropis.

 

Darrera actualització: 02.11.2021 | 15:29