Comencen les obres del nou accés de Masia Bach a la B-224

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 15:00

Aquesta setmana han començat les obres per habilitar la sortida de l’escola Àgora i la urbanització Masia Bach a la B-224 en direcció Martorell, amb la creació d’un carril central de gir que eviti la perillositat de l'actual trencall. La durada de les obres es preveu d’unes cinc setmanes.

El nou carril central facilitarà l’espera per a la incorporació a la carretera B-224 en direcció Martorell. Els vehicles provinents de Capellades que vulguin accedir a la urbanització o a l'escola hauran de dirigir-se a la rotonda de Sant Esteve per efectuar un canvi de sentit. L'objectiu de l'actuació és reduir la sinistralitat i millorar la seguretat en aquest tram.

En una primera fase s’executarà l’eixamplament de la via i es mantindrà la circulació en ambdós sentits. Posteriorment es realitzaran els treballs de senyalització, la qual cosa pot comportar una afectació puntual del trànsit, amb pas alternatiu dels vehicles.

Aquesta obra forma part de les actuacions que la Generalitat va presentar a finals de febrer destinades a millorar la B-224 i que ha estat reclamada reiteradament per veïns i Ajuntament per tal de millorar la seguretat de les famílies del centre educatiu i dels veïns de la urbanització Masia Bach.

Pel que fa al desdoblament del tram entre Sant Esteve i Martorell, la Generalitat està treballant en la redacció del projecte executiu i preveu licitar les obres a principis de l’any vinent.

Darrera actualització: 02.04.2019 | 15:32