Congelats els preus dels títols del bus urbà per al 2019

Dijous, 20 de desembre de 2018

Les tarifes dels títols del transport urbà de Sant Esteve per a l’any 2019 es mantindran invariables, després que el Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’Àrea de Barcelona hagi aprovat la congelació de preus. D’aquesta manera, la T-10 es manté en els 10,20 euros i el bitllet senzill en els 2,20 euros. L’Ajuntament manté les bonificacions del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes.

La decisió de l’ATM afecta Sant Esteve atès que es troba dins de l’àmbit del Sistema Tarifari Integrat (STI) i, per tant, els bitllets i títols multiviatge del transport públic urbà sesrovirenc tenen la tarifa referenciada al preu dels bitllets i títols de l’ATM.  

L’Auroritat del Transport Metropolità informa que els títols adquirits al 2018 es prorroguen fins al 31 de desembre de 2019. Per tant, no caducaran a partir del 28 de febrer com havia aprovat en anys anteriors. Els títols de transport es poden adquirir als Serveis Econòmics de l’Ajuntament. Pel que fa a les bonificacions que aplica l’Ajuntament, aquestes es mantenen al 2019 amb una reducció del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes. Per beneficiar-se d’aquests descomptes, cal acreditar-ho trimestralment, presentant un sol·licitud i la documentació corresponent.

Darrera actualització: 3.01.2019 | 11:54