Participació

Espai de participació

Notícies

  • 16 d'abril de 2018 El web municipal recull propostes per a la Festa Major 2018 FESTA MAJOR - HUMOL AMALILLU

    La regidoria de Participació Ciutadana està rebent, a través del formulari web d'aportacions per a l’edició de la Festa Major 2018, propostes com engalanar els carrers, competicions esportives d’entorn aquàtic o de natura, activitats musicals adreçades a públic infantil, entre d’altres. Les propostes i suggeriments es poden fer arribar fins al proper 20 d’abril.

  • 23 de març de 2018 Una trobada oberta i un formulari web per recollir propostes per a la Festa Major 2018 FESTA MAJOR 2018

    Tens propostes o suggeriments per a la propera edició de la Festa Major? Amb l’objectiu de convidar els sesrovirencs i sesrovirenques a dir-hi la seva sobre la festa gran del municipi, la regidoria de Participació Ciutadana convoca una trobada oberta el proper 5 d’abril i obre un formulari al web municipal on tothom pot fer-hi aportacions.

  • 23 de febrer de 2018 Sessió participativa a La Roureda sobre el funcionament i organització de l’Ajuntament SESSIÓ PARTICIPATIVA A LA ROUREDA

    Els alumnes de 6è de l’Escola La Roureda van participar ahir en una sessió sobre organització i funcionament de l’Ajuntament del municipi que va tenir lloc al propi centre. La iniciativa respon a una petició dels mateixos alumnes que, dins de l’àrea de Coneixement del medi social, estan treballant continguts relacionats amb el funcionament de les institucions, sistemes democràtics, entre d’altres.

Activitats

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02