Participació

Espai de participació

Notícies

 • 29 de setembre de 2017 Empresaris italians visiten Sant Esteve en el marc d’un programa europeu VISITA EMPRESARIS TORÍ

  Una delegació d’empresaris italians provinents de la ciutat de Torí van visitar Sant Esteve. La visita s’emmarca dins dels projectes de la Xarxa NetMed per a la promoció de la cultura i l’economia del mediterrani i de la qual Sant Esteve en forma part des de l’any 2016. A banda de conèixer el municipi, la delegació va visitar les Caves Roger Goulart i van realitzar un taller de pintura a l’estudi de Tinta i Vi.

 • 31 d'agost de 2017 Visita d'obres a les Escoles Velles Visita d'obres a les Escoles Velles

  Les obres de remodelació de les Escoles Velles ja es troben en la fase final. Avui els regidors Antonio Centeno (Obres i Via Pública) i Jordi Borrell (Educació  i Participació Ciutadana) han visitat l’equipament. El proper 10 de setembre se celebrarà l'acte de reobertura de l’edifici de les Escoles Velles, el qual acollirà les activitats de diverses entitats del poble.

 • 7 de juny de 2017 Cloenda de les jornades sobre Europa amb la intervenció de l’eurodiputat Jordi Solé Jordi Solé (foto del web alcaldes.eu)

  El diputat del Parlament Europeu Jordi Solé intervindrà aquest dissabte en la cloenda de les jornades sobre Europa que se celebren a Sant Esteve Sesrovires des del passat 20 de maig.  L’eurodiputat Jordi Solé, que també és el batlle de Caldes de Montbui, participarà en la taula rodona sobre el futur d’Europa al costat de l’alcalde de la ciutat italiana de Miglianico i de l’alcaldessa de Sant Esteve, Maria del Carme Rallo. L’acte tindrà lloc el 10 de juny, a la sala de Plens de l’Ajuntament, i començarà a les 18.00h. L’entrada és gratuïta i no cal la inscripció prèvia.

 • 2 de juny de 2017 El tema del refugiats, eix central del debat sobre Europa a Sant Esteve Sesrovires Jornades sobre Europa

  Sant Esteve Sesrovires dedica la tercera sessió de les jornades sobre Europa a reflexionar sobre el tema dels refugiats. Una de les ponències anirà a càrrec de la sesrovirenca Clara Calderó, voluntària en dos camps de refugiats. La taula rodona també comptarà amb una àmplia delegació de membres de la societat civil de la població italiana de Miglianico. L’acte tindrà lloc dissabte, 3 de juny, a les 19.00h, a la Sala Domènech i Estapà. L’entrada és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

 • 25 de maig de 2017 Les poblacions de Miglianico i Sant Esteve Sesrovires reflexionen sobre Europa i la identitat local Jornades Europees amb Miglanico

  Aquest cap de setmana, el projecte El futur de les petites ciutats d’Europa continua a Sant Esteve Sesrovires amb una jornada de reflexió sobre la Unió Europea i la identitat local. El debat reunirà al Casino a membres del teixit social i associatiu de la població italiana de Miglianico i de Sant Esteve Sesrovires, així com als alcaldes de les dues poblacions agermanades.

Agenda

Darrera actualització: 08.08.2017 | 11:46