Participació

Espai de participació

Notícies

  • 19 de novembre de 2020 S’obre el procés per recollir propostes pel nou reglament d’usos del Casal Social de Ca n’Amat Casal Ca n'Amat

    L’Ajuntament de Sant Esteve obre un procés participatiu per avançar en la redacció del Reglament de l’Ús dels espais del Casal Social de Ca n’Amat. La ciutadania podrà fer aportacions fins a l’11 de desembre a través de la plataforma Decidim Sesrovires.

  • 7 de maig de 2020 L’Ajuntament aprova els ajuts a entitats per a activitats 2019 ajuntament

    La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’atorgament de subvencions destinades a les associacions veïnals per les activitats realitzades al 2019, amb una dotació econòmica de 4.000 euros. Està previst que en els propers dies s’aprovin també les que corresponen a activitats esportives i socioculturals. En total es destinen 34.000€ en concepte d'aquests ajuts. 

  • 9 de març de 2020 Es presenta “Cuinem la festa”, una manera diferent de preparar la Festa Major Cuinem la festa

    La plaça Xic Mateu es convertirà aquest dijous 12 de març en una gran cuina per presentar “Cuinem la festa”, un programa de participació ciutadana per preparar la nova edició de la Festa Major.  L’activitat estarà amenitzada amb una xocolatada popular, exposició de programes i cartells de Festa Major i la presència dels gegants i la Pregafoc. 

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02