Participació

Espai de participació

Notícies

  • 13 de desembre de 2018 Sant Esteve participa al projecte europeu CARE sobre immigració PROJECTE CARE

    L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha estat convidat a participar en el projecte CARE, una iniciativa de caràcter europeu adreçada a petits municipis que vol fomentar el diàleg intercultural i la creació d’una xarxa de solidaritat per als immigrants. La participació en aquest projecte està finançada per la Unió Europea a través del programa "Europa per als ciutadans" i tindrà una durada de 18 mesos.

  • 30 de novembre de 2018 Curs d’administració electrònica per a entitats, empreses i ciutadans Seu electrònica

    La llei obliga les empreses, els comerços, les entitats i els clubs esportius a relacionar-se electrònicament amb l’administració pública. Per aquest motiu, l’Ajuntament organitza un curs d’administració electrònica, completament gratuït, per ensenyar com funciona la seu electrònica municipal i quins certificats digitals es poden fer servir. Les inscripcions s’han de fer a través de la web sesrovires.cat . El curs també està obert a la ciutadania en general.

  • 19 de setembre de 2018 Jordi Borrell deixa el càrrec de regidor de l’Ajuntament per donar alternança al seu grup JORDI BORRELL

    El regidor del grup de govern a l’Ajuntament de Sant Esteve i portaveu de l’Entesa per Sant Esteve, Jordi Borrell, ha fet efectiva la seva renúncia a l’acta en el Ple celebrat avui. El fins ara segon tinent d’alcalde i responsable d’Educació, Cultura i Participació Ciutadana serà substituït per M. Àngels Ríos Echeverría.

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02