Participació

Espai de participació

Notícies

  • 21 de juliol de 2021 L’Ajuntament tramitarà l’IDCAT certificat per estalviar desplaçaments als ciutadans Signatura Biomètrica

    Per tal de facilitar l’Administració Electrònica a la població, l’Ajuntament s’ha donat d’alta com a Entitat de Registre IDCAT, la qual cosa permetrà als ciutadans poder obtenir l’IDCAT certificat sense haver de desplaçar-se a altres poblacions. A més el consistori també ha adquirit el servei de signatura biomètrica. Totes dues millores estan en funcionament des del 19 de juliol.

  • 17 de juny de 2021 L'Oficina del Síndic atendrà la ciutadania l’1 de juliol per via telemàtica SÍNDIC

    El proper dijous 1 de juliol  l’equip del Síndic de Greuges farà una atenció telemàtica dirigida als veïns i a les entitats  Sant Esteve Sesrovires que vulguin fer consultes consultes, queixes o donar assessorament per qüestions relacionades amb l’administració pública o empreses de serveis generals. Cal concertar prèviament l’entrevista.

  • 12 de juny de 2021 Entitats i comerços se citen diumenge en l’EntiTAST.com Entitast

    Les entitats i els comerços de Sant Esteve surten diumenge al carrer per donar-se a conèixer. En el marc del programa EntiTAST.com, mostraran les seves activitats en cinc espais diferents del centre urbà. De 10.00 a 14.00h, hi haurà classes obertes de ball, espectacles infantils, i activitats esportives, entre d’altres propostes.

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02