Participació

Espai de participació

Notícies

  • 1 de febrer de 2021 El pavelló i les Escoles Velles s’habiliten com a col·legis electorals COLLEGI ELECTORAL 14F21

    En les eleccions al Parlament convocades pel proper 14 de febrer, el pavelló poliesportiu i l’edifici de les Escoles Velles seran col·legis electorals en substitució de l’Escola La Roureda i del Casal de la Gent Gran, d’una banda, i del Casino, de l’altra. És una de les moltes afectacions que la COVID-19 té en l’organització d’aquests comicis.

  • 19 de novembre de 2020 S’obre el procés per recollir propostes pel nou reglament d’usos del Casal Social de Ca n’Amat Casal Ca n'Amat

    L’Ajuntament de Sant Esteve obre un procés participatiu per avançar en la redacció del Reglament de l’Ús dels espais del Casal Social de Ca n’Amat. La ciutadania podrà fer aportacions fins a l’11 de desembre a través de la plataforma Decidim Sesrovires.

  • 7 de maig de 2020 L’Ajuntament aprova els ajuts a entitats per a activitats 2019 ajuntament

    La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’atorgament de subvencions destinades a les associacions veïnals per les activitats realitzades al 2019, amb una dotació econòmica de 4.000 euros. Està previst que en els propers dies s’aprovin també les que corresponen a activitats esportives i socioculturals. En total es destinen 34.000€ en concepte d'aquests ajuts. 

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02