Participació

Espai de participació

Notícies

 • 12 de gener de 2018 Convocats els ajuts a activitats realitzades per les entitats el 2017 CONVOCATORIA AJUTS

  L’Ajuntament ha aprovat les convocatòries de subvencions destinades a activitats realitzades en l’exercici 2017 per les entitats locals, en els àmbits esportiu, sociocultural i veïnal. Els impresos de les sol·licituds ja estan disponibles al web municipal. El termini de presentació de la documentació es comunicarà en breu.

 • 28 de novembre de 2017 L’Ajuntament activa un nou canal de comunicació amb els veïns a través de Whatsapp WHATSAPP AJUNTAMENT SES

  Els veïns de Sant Esteve disposen des d’avui d’un nou canal de comunicació amb l’Ajuntament i de difusió d’informació municipal per Whatsapp, aplicació gratuïta de missatgeria instantània. A través d’aquest sistema de comunicació el SIAC recull i atén incidències, consultes i suggeriments de la ciutadania. Alhora, l’Ajuntament disposa d’un canal de difusió d’informació municipal d’interès (talls serveis, esdeveniments, terminis, etc.). L’objectiu és ampliar els canals de comunicació amb els ciutadans, amb la incorporació d’un servei que ofereix més immediatesa.

 • 29 de setembre de 2017 Empresaris italians visiten Sant Esteve en el marc d’un programa europeu VISITA EMPRESARIS TORÍ

  Una delegació d’empresaris italians provinents de la ciutat de Torí van visitar Sant Esteve. La visita s’emmarca dins dels projectes de la Xarxa NetMed per a la promoció de la cultura i l’economia del mediterrani i de la qual Sant Esteve en forma part des de l’any 2016. A banda de conèixer el municipi, la delegació va visitar les Caves Roger Goulart i van realitzar un taller de pintura a l’estudi de Tinta i Vi.

 • 31 d'agost de 2017 Visita d'obres a les Escoles Velles Visita d'obres a les Escoles Velles

  Les obres de remodelació de les Escoles Velles ja es troben en la fase final. Avui els regidors Antonio Centeno (Obres i Via Pública) i Jordi Borrell (Educació  i Participació Ciutadana) han visitat l’equipament. El proper 10 de setembre se celebrarà l'acte de reobertura de l’edifici de les Escoles Velles, el qual acollirà les activitats de diverses entitats del poble.

 • 7 de juny de 2017 Cloenda de les jornades sobre Europa amb la intervenció de l’eurodiputat Jordi Solé Jordi Solé (foto del web alcaldes.eu)

  El diputat del Parlament Europeu Jordi Solé intervindrà aquest dissabte en la cloenda de les jornades sobre Europa que se celebren a Sant Esteve Sesrovires des del passat 20 de maig.  L’eurodiputat Jordi Solé, que també és el batlle de Caldes de Montbui, participarà en la taula rodona sobre el futur d’Europa al costat de l’alcalde de la ciutat italiana de Miglianico i de l’alcaldessa de Sant Esteve, Maria del Carme Rallo. L’acte tindrà lloc el 10 de juny, a la sala de Plens de l’Ajuntament, i començarà a les 18.00h. L’entrada és gratuïta i no cal la inscripció prèvia.

Activitats

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02