Participació

Espai de participació

Notícies

  • 19 de setembre de 2018 Jordi Borrell deixa el càrrec de regidor de l’Ajuntament per donar alternança al seu grup JORDI BORRELL

    El regidor del grup de govern a l’Ajuntament de Sant Esteve i portaveu de l’Entesa per Sant Esteve, Jordi Borrell, ha fet efectiva la seva renúncia a l’acta en el Ple celebrat avui. El fins ara segon tinent d’alcalde i responsable d’Educació, Cultura i Participació Ciutadana serà substituït per M. Àngels Ríos Echeverría.

  • 3 d'agost de 2018 Obert el procés participatiu per incloure la targeta moneder al Reglament Municipal per a la prestació d’ajuts socials Targeta moneder

    A partir del proper any, l’Ajuntament posarà en marxa la targeta moneder d’impacte social, un nou recurs per a persones en situació de pobresa o vulnerabilitat social que s’incorporarà als ajuts econòmics per a alimentació i productes de primera necessitat que atorguen els serveis socials municipals. La seva tramitació requereix la modificació del Reglament Municipal per a la prestació d’ajuts socials i, per aquest motiu, s’ha obert un procés de participació ciutadana al web municipal.

  • 16 de juliol de 2018 Obertes les inscripcions al 1r Trofeu de Natació Sant Esteve Sesrovires NATACIÓ

    Una de les novetats d’aquesta Festa Major, que s’emmarca dins de les propostes esportives, és un campionat de natació que es disputarà el divendres dia 27 a la piscina coberta. Les inscripcions es poden realitzar online fins al proper 20 de juliol. La competició està organitzada per l’Àrea d’Esports i el Club Natació Sanes, entitat a punt de constituir-se.

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02