Participació

Espai de participació

Documents

Notícies

  • 26 d'octubre de 2021 Sant Esteve acull la cloenda del programa europeu CARE sobre migració CLOENDA PROJECTE EUROPEU CARE

    Aquest cap de setmana s’han presentat a Barcelona les conclusions del projecte CARE, una iniciativa europea pel foment del diàleg intercultural i la creació d’una xarxa de solidaritat per als migrants. Sant Esteve, com a integrant del projecte, va acollir dissabte una recepció oficial a les delegacions participants provinents de Portugal, França, Itàlia, Bulgària, República Txeca i Espanya.

  • 21 de juliol de 2021 L’Ajuntament tramitarà l’IDCAT certificat per estalviar desplaçaments als ciutadans Signatura Biomètrica

    Per tal de facilitar l’Administració Electrònica a la població, l’Ajuntament s’ha donat d’alta com a Entitat de Registre IDCAT, la qual cosa permetrà als ciutadans poder obtenir l’IDCAT certificat sense haver de desplaçar-se a altres poblacions. A més el consistori també ha adquirit el servei de signatura biomètrica. Totes dues millores estan en funcionament des del 19 de juliol.

  • 17 de juny de 2021 L'Oficina del Síndic atendrà la ciutadania l’1 de juliol per via telemàtica SÍNDIC

    El proper dijous 1 de juliol  l’equip del Síndic de Greuges farà una atenció telemàtica dirigida als veïns i a les entitats  Sant Esteve Sesrovires que vulguin fer consultes consultes, queixes o donar assessorament per qüestions relacionades amb l’administració pública o empreses de serveis generals. Cal concertar prèviament l’entrevista.

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02