Nou curs per a entitats sobre seu electrònica i IdCAT Mòbil

Dimecres, 6 de març de 2019 a les 15:00

La regidoria de Participació Ciutadana organitza un curs gratuït adreçat a entitats, associacions i col·lectius sobre el funcionament de la Seu electrònica i l’IdCAt Mòbil, que s’impartirà el 18 de març al Casal de la Gent Gran.

L’objectiu del curs és conèixer, d’una manera ràpida i entenedora, el funcionament de la seu electrònica municipal i com relacionar-s’hi telemàticament. Cal recordar que per poder tramitar qualsevol instància o procediment amb l’Ajuntament és necessari disposar d’un certificat de representant de persona jurídica.

La formació tindrà lloc el dilluns 18 de març, de les 19.00 a les 20.00 h., a la sala d’informàtica del Casal de la Gent Gran. Per assistir al curs no és necessari tenir el certificat de persona jurídica. Els assistents que no disposin de l’IdCAt Mòbil hauran de portar el DNI i la targeta sanitària. També es pot assistir amb ordinador portàtil personal.

Les entitats i col·lectius interessats en participar al curs han d’enviar un correu electrònic a ses.participacio@sesrovires.cat. El termini finalitza divendres 15 de març.

Aquest és el segon curs adreçat al teixit associatiu que s’imparteix durant el 2019 després que al febrer es realitzessin dues sessions sobre fiscalitat, amb el suport de Diputació. Properament està previst un nou curs sobre la Llei de protecció de dades, també dirigit a entitats.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 15:26