Obertes les inscripcions al 1r Trofeu de Natació Sant Esteve Sesrovires

Dilluns, 16 de juliol de 2018 a les 14:00

Una de les novetats d’aquesta Festa Major, que s’emmarca dins de les propostes esportives, és un campionat de natació que es disputarà el divendres dia 27 a la piscina coberta. Les inscripcions es poden realitzar online fins al proper 20 de juliol. La competició està organitzada per l’Àrea d’Esports i el Club Natació Sanes, entitat a punt de constituir-se.

El 1r Trofeu de Natació Sant Esteve està obert a la participació de tothom, amb nivell alt, mig i baix. S’han establert 3 proves segons edat: 25 m. per als nascuts el 2010 i posteriors; 50 m. per als nascuts el 2009 i anteriors; i relleus de 50 m. per als nascuts el 2009 i anteriors, amb equips  de 4 nedadors i possibilitat de mixtes.

La competició es disputarà a la piscina coberta del Complex Esportiu Municipal, el divendres 27 de juliol. A partir de les 15.00 h. hi haurà escalfament i una hora més tard, a partir de les 16.00 h, es donarà inici a les diferents proves.   

Les inscripcions es poden formalitzar online fins al 20 de juliol a través dels següents enllaços de google:
Inscripcions proves individuals: https://goo.gl/forms/JK2IFSzpMHXFf8e73
Inscripcions proves de relleus: https://goo.gl/forms/ZNrpXVp7m801UsSf1

El Club Natació Sanes

La proposta d’incloure una competició de natació per Festa Major es va recollir en el procés participatiu de la Comissió de Festa Major per un dels impulsors del futur club, en Carlos Romero. El Trofeu vol ser la carta de presentació de la nova entitat esportiva. El Club Natació Sanes naixerà amb la voluntat de complementar i donar continuïtat a l’activitat formativa que es dona des del Complex Esportiu Municipal. Vol donar l’oportunitat a infants i joves que els agradi aquesta pràctica esportiva d’evolucionar o entrar en el món de la competició a través d’un club local i sense haver de desplaçar-se fora del municipi.

Podeu seguir l’actualitat del CN Sanes a través de https://www.facebook.com/cnsanes/

 

 

Darrera actualització: 19.07.2018 | 14:55