Programa de voluntariat europeu adreçat a joves

Divendres, 13 de juliol de 2018 a les 11:00

Si tens entre 18 i 30 anys i ganes de participar en un programa de voluntariat europeu, tens l’oportunitat de fer-ho a través de la xarxa “NET-MED”, a la qual està adherit Sant Esteve en el marc del projecte “Europe for Citizen” i l’agermanament amb el municipi italià de Miglianico.

Aquesta acció forma part del projecte “Comunicació Activa” del Programa Europeu SVE Servicio para el Voluntariado Europeo. Es seleccionaran 3 joves d’entre 18 i 30 anys que participaran d’un projecte de voluntariat que es desenvoluparà a la comarca de  Chieti (Itàlia) a partir del 20 de setembre i per un període de 10 mesos. La beca cobreix totes les despeses de viatge i manutenció. No es requereix coneixement de l’idioma.

La finalitat del projecte “Comunicació Activa” és promocionar i compartir els objectius més importants del voluntariat a través de la comunicació social, sent una bona ocasió per als i les joves que vulguin conèixer el mon del voluntariat. Vol fomentar la participació dels joves a assumir un paper actiu en la societat com a autèntic estil de vida.

Els i les joves interessats han d’enviar un currículum abans del 31 de juliol a info@eurocivis.eu

Informació sobre l’entitat d’acollida a la pàgina web www.csvch.org

Darrera actualització: 13.07.2018 | 11:27