Nou Pla d’Ocupació per cobrir els llocs de pintor i d’operari de manteniment

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 11:00

L’Ajuntament convoca un nou Pla d’Ocupació destinat a cobrir els llocs de pintor oficial i d’operari/ajudant de manteniment. Les persones interessades, han d’adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica, del 7 al 18 de febrer. Per participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

En ambdós casos, s’ofereix contracte d’obra i servei per a un període de 6 mesos i incorporació immediata. La jornada és de 37,5 hores setmanals, en torn de matí. Les ofertes estan disponibles al web municipal: http://www.sesrovires.cat/temes/promocio-economica/ofertes-de-feina/.

Les persones interessades han d’adreçar-se al Servei d'Ocupació Local de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, del 7 al 18 de febrer, ambdós inclosos. Cal portar el currículum actualitzat, DARDO, conforme estan inscrits a l’Oficina de Treball del SOC, i vida laboral actualitzada.

Aquest nou pla s’afegeix a l’obert al gener per cobrir els llocs d’oficial de construcció i de jardineria i del qual dilluns es realitza el procés de selecció. Tots els llocs a cobrir, adscrits als Serveis Exteriors municipals, han quedat definits un cop avaluades les necessitats de l’àrea.   

 

 

Darrera actualització: 07.02.2019 | 12:52