Sant Esteve s’adhereix al programa UBICAT per la inserció de persones aturades

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 14:00

L’Ajuntament de Sant Esteve s’ha sumat al programa UBICAT d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social que promou el Consell Comarcal. El programa s’adreça a persones en situació d’atur, persones inactives i persones treballadores, amb especial atenció a les que es troben en situació de precarietat laboral i als aturats de llarga durada.

Sant Esteve és un dels 17 municipis de la comarca que participa en l’UBICAT. Per beneficiar-se d’aquestes accions, cal estar inscrit com a demandant d’ocupació a l’oficina de treball del SOC i al Servei Local d’Ocupació. El programa preveu actuacions d’orientació sociolaboral dirigides per personal del Consell Comarcal.

Aquests orientadors realitzaran un procés d’acompanyament, assessorament i informació amb l’objectiu que la persona conegui millor les seves potencialitats i competències per tal que pugui prendre decisions adients per a la seva integració personal, educativa, social i, principalment, laboral. Se li elaborarà un full de ruta individualitzat que reculli objectius o fites assolibles i es treballaran quines són les necessitats per millorar el seu posicionament en la recerca de feina.

Per a més informació, adreceu-vos al Servei Local d'Ocupació de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament: tel. 937713017

Darrera actualització: 08.04.2019 | 14:08