S’obre convocatòria d’un pla d’ocupació per un informador/a juvenil

Dilluns, 23 d'agost de 2021 a les 08:00

L’Ajuntament obre el procés de selecció per a cobrir un lloc d’informador/a juvenil per a la Sala Jove, a través d’un nou pla d’ocupació.  S’adreça a joves aturats i inscrits al SOC, d’entre 18 i 29 anys. El període de presentació de sol·licituds és del 23 d’agost al 3 de setembre.

Entre les principals funcions a realitzar es troben la d’informar, orientar i assessorar als/les joves, la gestió de les xarxes socials de la Sala Jove, i la dinamització d’aquest espai i del Punt d’informació i Dinamització a l’Institut Montserrat Colomer.

Els destinataris d’aquesta convocatòria són joves aturats/des i inscrits/es al SOC i a la Borsa de Treball Local, d’entre 18 i 29 anys, i que estiguin en possessió , com a mínim, del títol de Batxillerat o CFGS, i del nivell C de català.

S’ofereix un contracte laboral a temps parcial, d’obra i servei, amb durada del 15 de setembre al 31 de desembre de 2021. En el procés de selecció que es farà mitjançant entrevista, es valorarà la formació i l’experiència laboral en els àmbits de joventut i d’educació.

La presentació de sol·licituds cal fer-la preferentment a través de la seu electrònica https://santestevesesrovires.eadministracio.cat/info.5 o de forma presencial al registre de l’Ajuntament, demanant cita prèvia (https://santestevesesrovires.eadministracio.cat/citaprevia.4). Cal emplenar el tràmit d’instància i adjuntar la documentació corresponent: currículum vitae actualitzat, vida laboral actualitzada, fotocòpia del document DARDO (full de demanda d’ocupació), fotocòpia de la titulació requerida, acreditació del nivell de català C1, certificat de no tenir antecedents de delictes de naturalesa sexual.

La convocatòria forma part del pla de reactivació de l’ocupació per a l’any 2021, en el marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Local de l’any 2020 de la Diputació de Barcelona.

 

OFERTES DE FEINA- XALOC: https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina?offer=&keyword=§or=&county=&municipality%5B0%5D=08208&disability=All&day=All&start_date=

Darrera actualització: 23.08.2021 | 15:01