Les obres de millora de l’accés de la B-224 a Masia Bach començaran a la primavera

Divendres, 22 de febrer de 2019 a les 15:25

La Generalitat ha anunciat avui que l’actuació a la B-224 per millorar la seguretat de l’accés a l’escola Àgora i a la urbanització Masia Bach s’executaran a la primavera. D’aquesta manera es posa fi a una llarga demanda dels veïns i Ajuntament per reduir la perillositat d’aquest trencall.

L’anunci l’ha fet el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, en un acte a Masquefa per presentar les actuacions de millora a la carretera B-224 entre Piera i Sant Esteve. La presentació ha comptat amb la presència dels alcaldes de Piera, Sant Llorenç, Masquefa i Sant Esteve.

En el cas de Sant Esteve, l’actuació més immediata és la que resolt l’accés a l’escola Àgora i Masia Bach. El projecte preveu la creació d’un carril central de gir que permeti l’espera a la incorporació a la B-224, en direcció Martorell, i que eviti la perillositat actual d’aquest trencall.

Després de les reiterades demandes fetes des de l’Ajuntament, l’alcalde Enric Carbonell ha valorat positivament l’anunci i la millora en la seguretat que suposarà per a les famílies del centre educatiu i per als veïns de Masia Bach.

Pel que fa al desdoblament del tram entre Sant Esteve i Martorell, la Generalitat ha informat que actualment treballa en la redacció del projecte executiu i que preveu licitar-les a principis de 2020.

La resta d’actuacions anunciades avui són la construcció de la variant de Piera i el condicionament de la carretera B-2241 entre Masquefa i Sant Sadurní.   

 

 

 

Darrera actualització: 22.02.2019 | 15:27