Les obres de reurbanització al carrer Martorell començaran a principis d’any

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 13:00

La transformació de l’entrada a Sant Esteve pel carrer Martorell és més a prop d’iniciar-se. Durant el mes de novembre s’està duent a terme el procediment d’obertura de sobres per part de la mesa de contractació que ha d’acabar amb l’adjudicació de les obres, per iniciar-les a principis de 2022. S’hi han presentat un total de vuit empreses.

El projecte de reurbanització de la vorera del carrer Martorell és una de les intervencions que es duran a terme per transformar l’entrada al municipi i que executarà l’Ajuntament. Aquesta primera actuació, abasta la vorera que discorre entre la nau de l’antiga Plantenvas i el carrer de Sant Joan, uns 300 metres lineals.

Preveu la renovació de l’arbrat, amb la substitució dels plataners per una espècie adequada per a voreres. Pel que fa al paviment, aquest serà sauló continu d’aspecte terrós per definir el límit entre l’espai urbà i l’agrícola, un cop acaba la trama urbana. Es tindrà especial atenció en la millora de la confortabilitat pels vianants, ja que és un vial freqüentat per al passeig. Per aquest motiu, s’instal·larà mobiliari urbà adequat i es limitarà la vorera amb una barana lateral de fusta.

L’altra vorera, inclosa en el projecte d’urbanització de l’antiga Chupa Chups, l’ha d’executar el promotor de l’àmbit.

 

Darrera actualització: 11.11.2021 | 12:09