Obert el període d’exposició pública del projecte urbanístic de l’antiga Chupa Chups

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 15:00

La modificació de planejament a la zona de l'antiga Chupa Chups ja es troba a exposició pública per un període de 3 mesos. L’expedient del projecte es pot consultar al Portal de Transparència de l’Ajuntament. Paral·lelament, s’està ultimant el procés participatiu per informar i copsar l’opinió de la ciutadania.

El període de presentació de suggeriments o al·legacions a la modificació urbanística finalitzarà l’1 de març de proper any. La nova proposta modifica l’aprovada l’any 2013. Respecte l’anterior es rebaixa el sostre residencial de 22.000m2 a 20.000m2 i el nombre de pisos, que baixa de 185 a 170, mantenint els 40 pisos de Protecció Oficial de fins a 90m2 útils. Les construccions són de planta baixa més quatre, de les quals les 2 plantes superiors reculen i, per tant, trenquen la uniformitat dels blocs reduint l’impacte de les edificacions.

També es manté una gran plaça pública central de 5.000m2 i una parcel·la per a equipaments de 5.000m2. La modificació més significativa és la concentració dels usos comercials i terciaris en 3.900 m2 que s’ubicarien en un únic bloc i en planta baixa. Sobre la coberta de l’àrea comercial es preveuen usos comunitaris esportius (piscina, pàdel o d’altres serves), és a dir, només per a ús dels residents. L’aparcament tant dels habitatges com de la zona comercial és soterrat.

Comissió de seguiment

D’altra banda, ja s’ha constituït i reunit la Comissió de Seguiment per tal de posar en marxa un procés de participació ciutadana. Aquest òrgan està format per representants de tots els grups del consistori, tècnics municipals i està presidida per l’alcalde. A través d’aquest procés es vol donar a la ciutadania tota la informació del projecte, resoldre dubtes, per tal que puguin tenir opinió i traslladar-la a l’Ajuntament.

Enllaç al Portal de Transparència

Darrera actualització: 03.12.2020 | 15:12