RTV10

TV10


La televisió municipal de Sant Esteve va començar les seves emissions l´any 1991, a través del canal 51 de la UHF, sent una de les emisores locals pioneres a Catalunya. Des dels seus inicis, TV10 s’ha caracteritzat per ser una televisió de proximitat al servei del poble. Ha estat un mitjà d’informació i de difusió de la nostra cultura i la nostra història. Programes com La finestra, La teva veu, La màquina del temps o 1082, han servit per mostrar la vitalitat del teixit associatiu del poble, la seva evolució i, sobretot, per recuperar la memòria històrica del municipi de Sant Esteve. L’any 2003 es van inaugurar els nous estudis de la ràdio i la televisió locals. 

Podeu veure TV10 pel canal 21 de la TDT i també per internet a la plataforma de les televisions locals de Catalunya: http://rtv10.alacarta.cat/

Ràdio Sant Esteve


Ràdio Sant Esteve va ser una de les pioneres en entrar en funcionament a Catalunya. Va començar les seves emissions l'any 1987 al 96.1 de la FM i, des dels seus inicis, forma part de la xarxa d´emissores municipals de COMRàdio (actualment rep el nom de La Xarxa de Comunicació Local). Als anys noranta, unes interferències amb altres emissores locals de la província de Barcelona van obligar a Ràdio Sant Esteve a canviar la seva freqüència i a convertir-se en una de les primeres emissores del dial. Des de llavors es pot sintonitzar a través del 88.0 de la FM. La professionalització dels seus treballadors i la inauguració dels nous estudis de RTV10, l’any 2003, van suposar un salt qualitatiu important en la programació de Ràdio Sant Esteve.

Podeu escoltar Ràdio Sant Esteve al 88.00 de la FM i també

Emissió en directe: http://rtv10.alacarta.cat/

Darrera actualització: 4.10.2023 | 12:48
Darrera actualització: 4.10.2023 | 12:48