La tornada

Dimecres, 8 de gener de 2020 a les 00:00

GRUP MUNICIPAL SESROVIRES EN COMÚ (setembre 2019). De tornada del descans de vacances, per aquells/es que hagin pogut tenir el privilegi de gaudir-les, convé reflexionar i, com a símil escolar, planificar el nou curs.
Són divisions artificials que fem del temps, ja que la vida i el temps, la nostra realitat, van pel seu compte i segueixen el seu curs, aliens a nosaltres.
A Sant Esteve no han deixat de passar coses per ser estiu o vacances. El que més dol i que no té solució: ens han deixat per sempre veïns als que es trobaran a faltar. El nostre més sentit condol a les seves famílies.
Del dia a dia a Sant Esteve, podria ressaltar-se: l’inici per part de la Generalitat de les obres per a la construcció del nou CAP a La Gleva; la renovació i millora del tancament de la línia de FGC al seu pas per Sant Esteve (reforma que inicialment va tenir defectes de seguretat que van ser reclamades i treballs que tampoc han finalitzat satisfactòriament, per la qual cosa ha estat presentada reclamació davant la Direcció General de Transport i Mobilitat de la Generalitat)
Però també hem de lamentar nous accidents de trànsit a la B-224 amb resultats de víctimes mortals. El desdoblament d’aquesta carretera, sol•licitat des de fa temps, urgeix per a dotar-la de més seguretat.
Quant a l’Institut, s’inicia el curs amb el projecte de l’IES inacabat. Haurem de continuar treballant per a que les promeses de la Conselleria d’Educació es transformin en realitats.
Son només alguns temes, haurem de tractar molts més, perquè n’hi ha, durant la legislatura. 
Des de Sesrovires en Comú reiterem la nostra oferta per a que contacteu amb nosaltres i ens traslladeu les vostres demandes i les vostres propostes. La nostra vocació és la de servei al poble.
Que tingueu bon inici de “curs”!

Darrera actualització: 06.03.2020 | 14:44