Noves bonificacions a les ordenances gràcies a l’Alternativa Unitària

Dimecres, 8 de gener de 2020 a les 00:00

GRUP MUNICIPAL ALTERNATIVA UNITÀRIA PER SANT ESTEVE (desembre 2019).  Nou número del Sesrovirenc i, de nou, hem de parlar d’eleccions. Unes eleccions que no tocaven i que han estat un reflex més de la ineptitud i mesquinesa de la política espanyola.  Han servit també per a reflectir com calen els discursos feixistes i anticatalans a la societat espanyola, i com de lluny estem de l’autoproclamada democràcia plena i consolidada. La campanya electoral ha estat, possiblement, una de les més vergonyoses que hem vist mai: plena de discursos d’odi contra el poble català, de prohibicions ridícules per part de la JEC i de manipulacions mediàtiques escandaloses. Però, com sempre i més que mai, buida de contingut. En un panorama esperpèntic com aquest, celebrem l’increment de vots independentistes i l’entrada de la CUP. Ara caldria ser intel•ligents i jugar molt bé les cartes.      
La flaire feixista que s’ha ensumat aquestes setmanes arreu ha arribat també a Sant Esteve. Hem vist penoses pintades sobre cartells electorals i inacceptables dianes a les portes d’alguns veïns i veïnes. Aquest 6,71% ha de saber que sempre ens tindran davant, perquè el feixisme no té cabuda enlloc.
Pel que fa a la feina feta, aquest mes s’han incorporat a les ordenances fiscals les propostes presentades per l’Alternativa Unitària al ple de setembre que estableixen diversos tipus de bonificacions relacionades amb la promoció de la transició i l’estalvi energètic, l’eco-mobilitat i la inclusió social. També, hem posat sobre la taula propostes de redacció del ROM (Reglament Orgànic Municipal). Sembla mentida (o no), però no tenim un ROM. Aquest reglament, sota la Llei 7/85 reguladora de les Bases del Règim Local, té per objecte la regulació del règim organitzatiu i de funcionament dels òrgans municipals. El seu sentit més profund és el de facilitar la convivència i l’organització de l’ajuntament de manera democràtica, així com els drets que la ciutadania tenen envers el seu òrgan de l’Administració més proper.
Bones Festes a totes i tots!!
@auxses

Darrera actualització: 06.03.2020 | 14:33