Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Enllaços

Notícies

  • 16 de gener de 2023 En marxa la redacció del projecte executiu de la 1a fase de l’edifici Fòrum, per iniciar les obres al 2024 PRESENTACIÓ EQUIP ARQUITECTES FÒRUM

    Avui s’ha presentat a l’Ajuntament l’equip tècnic que està redactant el projecte executiu de la primera fase de l’edifici Fòrum Jove. En aquesta fase es planteja una gran biblioteca, una planta d'aparcament soterrat, el condicionament de la coberta i la reurbanització de l'entorn. Es preveu tenir el document en un any i poder iniciar les obres al 2024.

  • 23 de desembre de 2022 La plantada d’arbres completa la transformació de l’entrada al municipi ARBRES CARRER MARTORELL

    Aquesta setmana s’han dut a terme els treballs de plantació d’arbres a la nova vorera del carrer Martorell. També s’ha donat continuïtat a la barana de fusta en tot el tram per millorar-ne la seguretat i evitar l’accés de vehicles. Amb aquesta actuació finalitza la transformació d’aquesta part del vial. La reurbanització de l’altra vorera l’executarà el promotor de l’àmbit de l’antiga Chupa Chups.

  • 21 de novembre de 2022 Finalitza la reurbanització de la vorera del carrer Martorell NOVA VORERA CARRER MARTORELL

    Sant Esteve ha iniciat la transformació de l’entrada al municipi pel sector de l’antiga Chupa Chups. Dissabte es va reobrir al trànsit el carrer Martorell, després de finalitzar les obres de reurbanització d’una de les voreres.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55