Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2021-2022

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius. 

Documents

Notícies

  • 11 de gener de 2023 Comencen les obres d’adequació de la pista annexa del pavelló municipal OBRES PISTA ANNEXA PAVELLÓ

    Aquesta setmana han començat les obres d’adequació i millora de la pista annexa del pavelló poliesportiu municipal. El projecte inclou la renovació del paviment per a ús esportiu, així com de la il·luminació i la recollida d’aigües pluvials. La inversió puja 119.785 euros. Està previst que finalitzin a mitjans de febrer.

  • 9 de gener de 2023 El SANES inicia els actes del 50è aniversari amb la visita de la selecció absoluta d’Uruguai Handbol

    El 2023 és l’any del 50è aniversari de la fundació del Club Handbol Sant Esteve (1973-2023). El primer dels actes commemoratius ha estat la visita de la selecció absoluta masculina de l’Uruguai, que ha triat Sant Esteve per preparar-se per al Campionat del Món. Avui dilluns, l’alcalde ha rebut els esportistes uruguaians i als representants del club sesrovirenc.

  • 27 de desembre de 2022 Matrícula gratuïta al Complex Esportiu fins al 15 de gener Complex

    El Complex Esportiu col·labora cada any amb  projectes solidaris recollint joguines. Enguany, l’equipament ha decidit ajudar d’una forma diferent. Per aquest motiu, fins al 15 de gener oferirà matrícula gratuïta a totes aquelles persones que facin una donació de material esportiu nou. Tot el que es reculli anirà destinat a famílies vulnerables.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 12:23