Medi ambient

Notícies

  • 12 de novembre de 2022 Conferència d’un alt càrrec de la Generalitat sobre el canvi climàtic Canvi climàtic

    Salvador Samitier, cap de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, impartirà una conferencia el proper dijous,  a les 16.30h, en el Casal de la Gent Gran. Samitier parlarà dels efectes del canvi climàtic, que ja s’han fet evidents amb l’augment generalitzat de les temperatures i un règim de pluges cada vegada més irregular. La xerrada-col·loqui està oberta a tothom.

  • 4 de novembre de 2022 Activat el Pla de Protecció Civil en fase de prealerta per fort vent ventades

    L’Ajuntament ha activat el Pla de Protecció Civil municipal (DUPROCIM) en fase de prealerta per vent fort, que es generalitzarà i s’intensificarà de cara a la tarda, i per risc d’incendi forestal atès que Sant Esteve es troba en nivell 2 del Pla Alfa. Es demana a la ciutadania seguir els consells d’autoprotecció i extremar les precaucions.

  • 3 de novembre de 2022 Comencen les obres per millorar l’eficiència energètica del Complex Esportiu Municipal complex Esportiu

    Avui s’han iniciat les obres per instal·lar sistemes de millora de l’eficiència energètica al Complex Esportiu Municipal. La transformació en un equipament més sostenible passa per la instal·lació plaques fotovoltaiques a la coberta, il·luminació led, i l’ús d’aerotèrmia per a l’escalfament de l’aigua. 

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16