Joventut

Àrea de Joventut

L'Àrea de Joventut organitza diverses activitats adreçades al jovent al llarg de l'any.

Notícies

  • 8 de juliol de 2022 Sestiwet, la programació jove del mes de juliol Sestiwet

    La Sala Jove ha preparat per al mes de juliol el Sestiwet, un conjunt d’activitats per al jovent que estan tenint molt bona acceptació. El passat dia 3 es va fer una sortida a Portaventura i properament tindrà lloc un taller de grafitis, un concert amb bany nocturn i una acampada de dos dies, entre d'altres propostes lúdiques. A més, hi haurà actes específics per al joves durant la Festa Major.

  • 10 de juny de 2022 Comencen els treballs per renovar el parc infantil de Ca n’Amat Parc Ca n'Amat

    Han començat els treballs per a la renovació del parc infantil de Ca n’Amat ubicat sota del Casal Social del barri. Les feines s’han iniciat amb el desmuntatge dels elements de joc existents i continuaran amb l’arranjament de l’espai. La propera setmana està previst que comencin a instal·lar-se els nous jocs. La inversió puja 60.000 euros. 

  • 10 de juny de 2022 Avui cinema i bany nocturn a la piscina d’estiu per al jovent sesrovirenc cinema a la fresca

    Aquesta nit, a les 21.00 hores,  tindrà lloc una sessió de Cinema a la fresca, una iniciativa de la Sala Jove i la regidoria de Joventut. L’activitat consistirà en veure una pel·lícula a la part exterior del Complex Esportiu i després banyar-se en la piscina d’estiu. La inscripció és gratuïta i s’ha de fer al whatsapp (607 765 407) o Instagram ((@salajoveses))de la Sala Jove .

Darrera actualització: 10.04.2017 | 09:14