Medi ambient

Notícies

  • 19 de de febrer de 2024 La sequera i les temperatures altes avancen la sortida de les erugues de la processionària Processionària

    Les condicions ambientals actuals de sequera i temperatures inusualment altes per l’època estan afavorint la proliferació d’erugues de processionària de pi, malgrat els tractaments preventius que ha aplicat l’ajuntament. Per aquest motiu, es recomana a la ciutadania que adopti mesures bàsiques de prevenció.

  • 9 de de febrer de 2024 Es reprenen els treballs d'obertura de la franja contraincendis de Can Bargalló CAN BARGALLÓ

    Aquesta setmana s’han reprès les obres d´obertura de la franja perimetral de protecció contra incendis forestals al barri de Can Bargalló. L’objectiu de l’actuació és reduir la intensitat del foc en cas d'incendi i facilitar les tasques dels serveis d'extinció, a més de limitar la propagació cap a zona boscosa. Està previst que els treballs tinguin una durada d’un mes. 

  • 4 de de febrer de 2024 Sant Esteve aplica mesures d’estalvi d’aigua en instal·lacions esportives aixeta

    Davant el nou escenari d’emergència per sequera en nivell 1, l’Ajuntament implementarà mesures d’estalvi d’aigua addicionals en instal·lacions esportives, a partir de dilluns dia 5. Es limitaran els usos de dutxes i s’aplicaran reduccions en aixetes, entre altres.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16