Medi ambient

Notícies

  • 16 de juliol de 2022 Sant Esteve posa en marxa una campanya per fomentar la neteja d’orins i la recollida d’excrements de gossos Regidora de Civisme i agents cíviques

    La regidoria de Civisme i Convivència posa en marxa la campanya ‘Fes-ho per ell’ adreçada a persones propietàries de gossos, amb l’objectiu de promoure la neteja d’orins i la recollida d’excrements dels animals a l’espai públic. A partir de dilluns s’obsequiarà amb un kit d’ampolla i dispensador de bosses a qui tingui el gos inscrit en el Cens d’Animals de Companyia.

  • 14 de juliol de 2022 Finalitzen els treballs de neteja i desbrossat de torrents NETEJA TORRENTS

    En les últimes setmanes han anat finalitzant els treballs de neteja i desbrossat de les lleres públiques en trams urbans dels torrents de Ca n’Estella, Afilador i Can Sitges. També s’ha fet una actuació complementària al de Ca n’Estella, en el tram proper als habitatges dels carrers Constitució, Delfos i Avet i l’avinguda Estatut.

  • 30 de juny de 2022 Ajuntament i Geaser acorden ampliar el servei de recollida i la neteja viària REUNIÓ AJUNTAMENT I GEASER

    Aquest matí ha tingut lloc una reunió amb responsables municipals i l’empresa Geaser, concessionària de la neteja viària i de la recollida d’escombraries, per tancar un acord d’ampliació i millora d’aquests serveis al municipi. De la proposta destaca l’increment d’hores de neteja de carrers i un dia més de recollida selectiva.  

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16