Obres La Coma

Obres de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram de La Coma


Les obres de renovació de la xarxa d'aigua clavegueram del barri de La Coma van començar el passat 2 de febrer de 2022. Els treballs s’executaran per trams a l'avinguda Catalunya, amb una durada d’uns 7 mesos. En una primera fase s’executarà la substitució del col·lector d’aigües residuals que es farà pel mig de la calçada i, per tant, no es podrà circular pel tram afectat mentre durin els treballs. En una segona fase s’instal·larà la nova canonada d’aigua potable, afectant els laterals de la calçada i, en aquest cas, es podrà donar pas alternatiu als vehicles. En ambdós fases quedarà prohibit aparcar al tram on s’executin les obres. El projecte recull també la substitució integral dels comptadors d’aigua. 

Comunicació incidències al whatsapp
Al Whatsapp de l'ajuntament (666 161 600) el veïnat disposa, dins l’apartat d’Incidències, d'un espai per poder informar sobre qualsevol afectació relacionada amb les obres.    

 

Documentació sobre les obres a La Coma


Notícies

  • 29 de d’abril de 2024 Comencen els treballs d’arranjament de voreres de La Coma La Coma

    Avui s’ha signat l’acta de replanteig que marca l’inici dels treballs per arranjar voreres a La Coma. Es tracta d’una intervenció provisional a l’espera de la reurbanització de tot el barri que es podrà iniciar un cop s’executi la segona fase de renovació de la xarxa d’aigua potable i del clavegueram i que començarà a finals de maig.

Darrera actualització: 20.03.2023 | 14:20