En marxa la 2a segona fase de renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram de La Coma

Dimecres, 29 de març de 2023

Aquesta setmana s’ha signat l’acta de replanteig per a l’inici de les obres de la 2a fase de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable i sanejament de La Coma que puja 1.103.685,95 €. L’execució d’aquest projecte completarà la transformació de tota la xarxa d'aquest nucli abans de la reurbanització.

Està previst que Agbar comenci els treballs a partir de l’11 d’abril. Després d’una primera fase en la què es va intervenir en l’artèria principal, l’avinguda Catalunya, en aquesta fase s’actuarà als carrers Joan Maragall, De La Creu, Canigó, Quatre Vents, Tramuntana i passatge Oliveres.

En total Agbar instal·larà més de 1.800 metres de tub de fosa per a l’aigua potable i prop d’un miler de metres de canonada de clavegueram. El projecte inclou la col·locació de 5 hidrants contraincendis.

La renovació s’executarà gairebé en paral·lel, tot i que les obres s’iniciaran a mitjans d’abril al carrer de La Creu, amb la intervenció a la xarxa d’aigua potable, i al maig està previst que ja comencin les actuacions en el clavegueram. Aquesta simultaneïtat permetrà que les obres puguin finalitzar a principis de 2024.

Amb l’objectiu de mantenir informats els veïns i veïnes l'ajuntament i Agbar van convocar una reunió informativa el passat 16 de març. Així mateix, per tal d'informar de la planificació i evolució de les obres, l’Ajuntament manté oberta la web informativa i l’apartat d’incidències del whatsapp de l’Ajuntament (666 161 600).   

Projecte de reurbanització del barri

Paral·lelament, l’Ajuntament continua avançant en la tramitació per a la reurbanització de La Coma. Així, ja s’ha aprovat la contractació per a la redacció del projecte executiu per tal de poder licitar les obres aquest mateix any i iniciar la reurbanització el 2024.

 

 

Darrera actualització: 29.03.2023 | 15:50