Campanya comerç nadal

“El Comerç de Sant Esteve t’aporta valor. Fes Nadal a casa”


Coincidint amb la proximitat de les festes nadalenques i amb l’objectiu de promoure la compra local, la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Acció Turística posa de nou en marxa la campanya “El Comerç de Sant Esteve t’aporta valor. Fes Nadal a casa”. En aquesta edició es lliurarà un cupó descompte de 10 € per unitat familiar que es podrà bescanviar en la setantena de comerços i serveis adherits.  

En total es repartiran un miler de cupons de descompte amb un valor de 10 euros cadascun. En aquesta edició, el mecanisme per bescanviar-los presenta algunes novetats. Es repartiran aleatòriament dos tipus de cupons: un per gastar en establiments d’alimentació i restauració i un altre per fer-ho en establiments de serveis i comerç en general.

Els cupons es poden recollir al SIAC, des d’avui dia 1 i fins al 22 de desembre o fins l’exhauriment dels 1.000 cupons, presentant el DNI de la persona sol·licitant, on ha de constar el domicili actual. Es lliurarà un cupó per unitat familiar empadronada i es podrà bescanviar als comerços o serveis locals adherits, entre l’1 de desembre i el 5 de gener. L’únic requisit és realitzar una compra mínima de 20 euros a l’establiment.

La campanya ‘El comerç local t’aporta valor’ es va posar en marxa per primera vegada l’any 2020 amb l’objectiu d’ajudar a pal·liar els efectes provocats per la pandèmia del COVID-19. Des de llavors, en les diverses edicions, s’hi han destinat 50.000 euros.

Es poden consultar els comerços i serveis adherits 

Horari del SIAC per recollir els cupons:

de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 hores
dijous, de 10.00 a 13.00 i de 16.30 a 18.30 hores.

 

 

Darrera actualització: 1.12.2022 | 10:33
Darrera actualització: 1.12.2022 | 10:33