Curs subvencionat sobre muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques

Dimarts, 20 de febrer de 2024

El Centre de Formació Jaume Balmes organitza un curs subvencionat pel SOC sobre muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques. S’impartirà de març a juny, i s’adreça prioritàriament a persones desocupades.

El curs té una durada de 590 hores, de les quals 430 es realitzen a les instal·lacions del centre i les 160 hores restants corresponen a pràctiques a empreses. Començarà l’1 de març i finalitzarà el 21 de juny. Les classes s’impartiran en horari de matí, de 8.00 a 14.00h, de dilluns a divendres.

Durant la formació es tractaran aspectes com el replanteig de les intal·lacions solars tèrmiques, la prevenció i seguretat en el muntatge, el muntatge elèctric i la posada en marxa, i el manteniment. En superar la formació s’obté certificat de professionalitat

Per a més informació i inscripció cal adreçar-se al Centre Tècnic de la Fundació Privada Jaume Balmes AZ, al carrer Comerç número 8, de Sant Esteve Sesrovires, per telèfon al 93 708 33 35 o enviar un correu a santesteve@balmesinnova.com.

El programa formatiu compta amb el suport de la regidoria de Formació i Ocupació. Dins l’oferta formativa del centre, al juny està previst un curs sobre muntatge i manteniment d’instal·lacions frigorífiques i una altre d’atenció sociosanitària a persones depedents en institucions socials. 
 

Darrera actualització: 19.02.2024 | 15:53