Educació

Notícies

  • 24 de gener de 2023 El servei de Referent d’Ocupació Juvenil presta acompanyament i orientació laboral als joves roj

    Ajudar a fer el currículum, assessorar sobre el futur laboral o informar de les opcions per continuar estudiant, són algunes de les funcions del Referent d’Ocupació Juvenil (ROJ). El servei, que és gratuït i personalitzat, s’adreça a joves de 16 a 29 anys. L’atenció es presta un dimecres al mes a la Biblioteca Municipal, amb cita prèvia.

  • 30 de novembre de 2022 L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts pel servei de menjador de la llar d’infants menjador llar

    La regidoria d’Educació ha obert una nova convocatòria d’ajuts destinada als infants de 0 a 3 anys usuaris del servei de menjador i matriculats a la llar d’infants municipal La Ginesta, corresponent al curs 2022-2023. El termini per presentar les sol·licituds és del 30 de novembre al 30 de desembre.

  • 16 de novembre de 2022 El CAP realitzarà xerrades de benestar emocional a l’Institut Xerrada

    Amb el suport de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament,  el Centre d’Atenció Primària (CAP) ha programat quatre xerrades per a l’alumnat de l’Institut Montserrat Colomer. Els temes a tractar són el bullying, la sexualitat i l’afectivitat, així com les sensacions emocionals. La primera de les conferències serà el proper 18 de novembre.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 13:03