Promoció Econòmica

Notícies

 • 24 de gener de 2023 El servei de Referent d’Ocupació Juvenil presta acompanyament i orientació laboral als joves roj

  Ajudar a fer el currículum, assessorar sobre el futur laboral o informar de les opcions per continuar estudiant, són algunes de les funcions del Referent d’Ocupació Juvenil (ROJ). El servei, que és gratuït i personalitzat, s’adreça a joves de 16 a 29 anys. L’atenció es presta un dimecres al mes a la Biblioteca Municipal, amb cita prèvia.

 • 18 de gener de 2023 L’Ajuntament posa a l’abast de la ciutadania, empreses i entitats un butlletí gratuït d’ajuts i subvencions Butlletí Subvencions

  L’Ajuntament de Sant Esteve ofereix el Butlletí Local de Subvencions, un servei en format de butlletí electrònic diari que informa de les convocatòries de subvencions, ajuts, premis i beques procedents d'administracions públiques, inclòs l'ajuntament, i entitats privades (fundacions, entitats bancàries, ...). És un servei gratuït que s'adreça a la ciutadania, empreses i entitats, a més de ser un recurs per al personal municipal en la cerca de finançament.

   

 • 11 de gener de 2023 Sant Esteve Sesrovires és el municipi amb menys atur del Baix Llobregat Nord Atur

  L’atur a Sant Esteve Sesrovires va tornar a baixar al mes de desembre, segons les dades recopilades per l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat. El nombre de sesrovirencs sense feina ha disminuït en sis persones i la taxa d’atur se situa ara en el 5,7%. El municipi és la població del Baix Llobregat Nord amb menys atur. L’anàlisi de les dades anuals també implica una millora significativa de l’ocupació.

Darrera actualització: 23.11.2021 | 13:16