Educació

Notícies

  • 24 de març de 2023 Els nadons nascuts al 2022 tindran el seu ‘Bosc dels infants’ a l’entorn de La Ginesta BOSC INFANTS 22

    L’entorn de la Llar d’Infants municipal La Ginesta acollirà demà dissabte la plantada familiar que donarà lloc al ‘Bosc dels Infants 2022’. Aquesta serà la segona plantada que organitza l’Ajuntament per donar la benvinguda als nadons amb una acció simbòlica de vinculació a la natura i de reforestació al municipi.

  • 22 de març de 2023 Classes d’educació viària amb karts a les escoles Educació viària

    La Policia Local  visita durant el mes març les escoles La Roureda i Vinya del Sastret per conscienciar l’alumnat sobre la importància de la seguretat viària. Enguany, l’Ajuntament ha renovat el material didàctic i ha adquirit quatre nous karts per a les sessions pràctiques.

  • 16 de març de 2023 Més d’un centenar d’alumnes de l’institut presten Serveis Comunitaris Serveis Comunitaris al Casal de la Gent Gran

    Alumnat de segon cicle de l’ESO de l’institut Montserrat Colomer han iniciat els Serveis Comunitaris en diferents serveis municipals i centres col·laboradors del municipi. A més de formar-se i adquirir coneixements, aquest projecte els mostra necessitats reals del seu entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 13:03