Promoció Econòmica

Notícies

  • 31 de març de 2023 Es formalitza la venda de la parcel·la 3 del nou sector industrial de Xàmenes PARCEL·LA 3 XÀMENES

    Ahir es va signar el contracte de compravenda de la parcel·la número 3, de titularitat pública, del nou sector industrial Xàmenes. El terreny d’ús industrial i logístic ocupa una superfície de 36.791 m2 de sòl propietat de l’Incasòl (50%) i dels ajuntaments de Martorell (41,88%) i Sant Esteve Sesrovires (8,16%) i té un preu de venda de 15.139.319,56 euros (sense IVA). L’empresa Meridia Capital n’és la nova propietària.

  • 28 de març de 2023 Cursos de formació gratuïts per a emprenedors i empreses

    L’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, junt amb la resta de municipis del Baix Llobregat Nord, fomenta i impulsa el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats d’emprenedors i empreses. Amb aquesta finalitat, els diferents consistoris de la zona nord han programat un total de 16 accions formatives gratuïtes  sobre temàtiques com ara idees de negoci, vendes, preus, fiscalitat màrqueting i xarxes socials.

  • 23 de març de 2023 Sant Esteve Sesrovires obté un notable alt en transparència Transparència

    L’informe Infoparticipa ha atorgat un 76,92% en transparència a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires. Infoparticipa és un estudi de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que anualment mesura el grau de compliment de la Llei de Transparència. Amb aquest resultat, el consistori sesrovirenc se situa en el grup d’ajuntaments més transparents.

Darrera actualització: 23.11.2021 | 13:16