Turisme

Un municipi ideal per fer turisme


Sant Esteve Sesrovires és un municipi situat al Baix Llobregat (província de Barcelona), que amb més de 18 km2 de superfície i a 173 msnm, acull uns 7.000 habitants.

Es troba a l'ombra de la muntanya de Montserrat, entre el Llobregat i l’Anoia, a tocar del Penedès, en una zona de relleus ondulats serpentejats per torrents. Aquesta situació ha donat lloc al seu paisatge de bosc mediterrani de ribera i a l’equilibri entre la indústria i l’agricultura. La importància de la indústria de Sant Esteve recau en els seus polígons industrials, amb empreses tan reconegudes com Chupa Chups o SEAT. L’equilibri d’aquestes zones s’aconsegueix amb l’agricultura basada en arbres fruiters, on la fruita més reconeguda és la cirera, i extensions de vinyes amb D.O. Penedès, que després donaran lloc als vins i caves que es produeixen en els tres cellers del municipi.

Documents

Notícies

  • 22 de de febrer de 2024 Sant Esteve reforça la imatge promocional de Terra de vi i cava TAP1

    L’Ajuntament de Sant Esteve està instal·lant a la via pública pilones personalitzades en forma de taps de cava. Amb aquesta iniciativa es vol promocionar la tradició vitivinícola del municipi i l’oferta enoturística de les caves i cellers locals. Les pilones duen gravat el text “Sant Esteve Sesrovires, Terra de vi i cava”.   

  • 5 de de febrer de 2024 L’Ajuntament renova el segell de sostenibilitat turística Biosphere i anima empreses locals a aconseguir-lo Biosphere

    L’Ajuntament de Sant Esteve ha renovat la distinció Biosphere Sustainable que s’atorga pel compromís amb la sostenibilitat turística. Des de la regidoria d’Acció Turística es promou també l’adhesió al programa d’empreses i serveis turístics del municipi que vulguin aconseguir aquest segell de qualitat.  

  • 13 de de desembre de 2023 Augmenta el nombre de parades a la Fira de Nadal Fira de Nadal

    El proper dissabte, 16 de desembre, se celebra la Fira de Nadal, on es podran trobar productes d’ornamentació, objectes de regal, artesania i alimentació vinculats a les festes nadalenques. L'11 edició de la fira bat el seu rècord de parades, una cinquantena, fet que ha obligat a ampliar el nombre d’espais. L'Ajuntament comptarà també amb un estand davant de les Escoles Velles on es podran recollir, entre les 10.00 i les 13.30 h, els cupons descompte de la campanya El Comerç de Sant Esteve t’aporta valor. Fes Nadal a casa.

Darrera actualització: 17.02.2022 | 14:58