No estem al govern però ajudem a governar

Dimecres, 8 de gener de 2020

GRUP MUNICIPAL D'ARA (desembre 2019). El nostre Ajuntament des del passat juny té un alcalde i govern del PSC en minoria (4 regidors de 13). ARA SANT ESTEVE li va donar suport sense entrar al govern ni fer cap pacte, simplement perquè ens mereixia més confiança que no pas l’altra candidata d’ERC. L’única condició d’ARAses fou que se’ns escoltés i es debatessin les nostres propostes.
I NO hi va haver cap pacte, ni públic ni d’amagat, perquè ARA SANT ESTEVE no té res a amagar, just tot el contrari, hem demanat més transparència pública de la gestió de l’alcaldia i del govern -minoritari del PSC- i s’està complint.  Cal reconèixer-ho... com també s’estan començant a estudiar i fer coses del nostre programa electoral. I sobretot, portem i intentem resoldre queixes i problemàtiques de veïns i d’empreses locals, apropant la seva veu i necessitats a l’ajuntament. Tanmateix, ARAses no ens neguem a entrar en el govern, si el grau de confiança es consolida.
La problemàtica i el procés judicial que afecten 11 naus del Pol. Sesrovires  -que ha sortit a la premsa per part de d’una família que marxà del poble fa anys- (degut a un plet particular que pot perjudicar a tercers de bona fe i al propi ajuntament, que n’és extorsionat), aquest és un tema que s’ha portat amb discreció aquests anys i que en el darrer Ple es va constatar la unanimitat de tota la Corporació Municipal, malgrat la tensió entre alguns grups. ARAses és fidel a la nostra preocupació perquè s’acabi de legalitzar i urbanitzar un polígon il•legal  -heretat dels temps franquistes- i que aquesta complexa casuística no afecti negativament el poble.
ARA SANT ESTEVE impulsarà projectes estancats i de nous, per aconseguir més recursos econòmics per a l’ajuntament. Un dels principals es l’acabament del FÒRUM JOVE, el projecte de l’antiga Chupa Chups, pisos per a joves i adults a A Mig Dia, etc.
ARA SANT ESTEVE, no està a l’ajuntament per fer cap altra cosa que tornar a recuperar el tren del nostre poble, no tenim cap més “amo ni senyor” que la gent de Sant Esteve, i en especial els veïns i veïnes que fidelment ens donen la confiança personal, en temps de manipulacions partidistes “emocionals i de banderes”, que tant han perjudicat (com ja anunciàvem) el nostre país. 

Darrera actualització: 6.03.2020 | 14:08