Notícies sobre el ple municipal

 • OBRES LA COMA Aprovada la segona fase de renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram de La Coma 09/02/2023

  El Ple Municipal ha aprovat el projecte constructiu de la 2a fase de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable i sanejament de La Coma. Amb aquesta intervenció es completarà la transformació de tota la xarxa del barri abans de la seva reurbanització. El projecte puja d’1.103.685,95 €.

 • tren El Ple demana la reobertura dels serveis de l’estació i dels trens 17/11/2022

  El Ple Municipal celebrat ahir va aprovar demanar a Ferrocarrils de la Generalitat la reobertura dels serveis de l’estació, tancats des la pandèmia de la Covid19. També reclama que les persones usuàries puguin fer ús dels lavabos als trens de totes les línies.

 • CAMP FUTBOL MUNICIPAL L’Ajuntament augmenta en 300.000 euros la inversió per a la millora d’instal·lacions esportives 18/10/2022

  En el Ple Municipal celebrat el 5 d’octubre es van aprovar noves partides pressupostàries destinades a la millora i manteniment d’instal·lacions esportives, per un import de 293.400 euros. D’aquestes inversions en destaca la renovació de la gespa del camp de futbol, l’enderroc de l’actual edificació de la zona esportiva de Ca n’Amat i la instal·lació de dos mòduls-vestidors, i l’arranjament de la coberta del pavelló poliesportiu.  

 • PARLAMENT INSTITUT L’ampliació de l’institut arriba al Parlament 07/10/2022

  Després que el passat 20 de juliol el Ple Municipal aprovés per unanimitat una moció dels grups del govern municipal de PSC, AraSES i C’s, per demanar a la Generalitat la licitació immediata de l’obra per finalitzar l’Institut Montserrat Colomer, la demanda ha arribat al Parlament. La proposta de resolució reclama iniciar la licitació abans de finalitzar aquest any. També posa data a la posada en marxa de l’ampliació, abans de començar el curs 2023-2024. El projecte d’ampliació es va aprovar l’any 2010.

 • INSTITUT Sant Esteve reclama a la Generalitat la finalització de l'institut 22/07/2022

  El Ple Municipal ha aprovat per unanimitat una moció dels grups del govern municipal que reclama al Departament d’Educació de la Generalitat la immediata licitació de l’obra de finalització de l’Institut Montserrat Colomer. L’Ajuntament lamenta la tardança i els reiterats incompliments per part de la Generalitat en un projecte aprovat des de l’any 2010.

 • ESTACIÓ L’Ajuntament reclama el manteniment dels trens directes sense transbordament i rebutja el pla de Ferrocarrils 22/07/2022

  El Ple de l’Ajuntament ha aprovat una moció conjunta per exigir a la Generalitat que mantingui els trens directes de les línies d’Igualada i Manresa sense haver de fer transbordament a Martorell, una proposta que recull el Pla d’Actuació 2022–2026 de Ferrocarrils i que comportarà un deteriorament en la mobilitat dels veïns i veïnes de Sant Esteve.

 • REUNIÓ AJUNTAMENT I GEASER Ajuntament i Geaser acorden ampliar el servei de recollida i la neteja viària 30/06/2022

  Aquest matí ha tingut lloc una reunió amb responsables municipals i l’empresa Geaser, concessionària de la neteja viària i de la recollida d’escombraries, per tancar un acord d’ampliació i millora d’aquests serveis al municipi. De la proposta destaca l’increment d’hores de neteja de carrers i un dia més de recollida selectiva.  

 • RODA DE PREMSA VALORACIÓ SENTÈNCIA La justícia dona la raó a l’Ajuntament i evita l’enderroc d’11 naus del polígon industrial Sesrovires 31/05/2022

  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat la raó a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires en el procés judicial iniciat l’any 2008 sobre el polígon industrial Sesrovires. El tribunal ha dictat la inexecució de la sentència i evita l’enderroc d’11 naus industrials en aquest àmbit i les legalitza definitivament.

 • Pista annexa Pavelló L’Ajuntament augmenta la inversió en zones esportives d’ús lliure i en via pública 29/04/2022

  El Ple Municipal ha aprovat una modificació pressupostària que incorpora 1,7M€, per destinar-ho, d’una banda, a l’inici de la reurbanització de La Coma i, de l’altra, a inversions en espais esportius d’ús lliure i la transformació de l’espai públic, que començarà properament amb l’asfaltat de carrers.

 • La Coma Més d’un milió d’euros per iniciar el procés per a la reurbanització de La Coma 29/04/2022

  L’Ajuntament destinarà 1,1 milions d’euros per a una primera fase del procés de reurbanització de La Coma i que inclou la redacció del projecte executiu. Actualment, ja s’està elaborant l’avantprojecte. Un cop es disposi d’aquest document es convocarà el veïnat per acabar de definir com ha de ser el barri.

 • ajuntament L’Ajuntament aprova la modificació de la plusvàlua que permet l’exempció a les vendes sense benefici 28/04/2022

  El Ple Municipal ha aprovat provisionalment la modificació de l’ordenança fiscal que regula l’Impost sobre l’increment dels terrenys de naturalesa urbana o plusvàlua. La nova regulació recull l’exempció del tribut a les persones que no obtinguin benefici per una venda i permet escollir el sistema de càlcul més avantatjós pel contribuent.  

 • CHUPA CHUPS Pas endavant en el projecte urbanístic dels terrenys de l’antiga Chupa Chups 25/03/2022

  El Ple Municipal ha donat llum verda a l’aprovació provisional de la modificació de planejament en l’àmbit de l’antiga Chupa Chups. El punt va ser aprovat amb els vots favorables de PSC, ARAses, Ciutadans i Sesrovires en Comú, i l’abstenció d’Esquerra i Alternativa Unitària. L’Ajuntament espera que a l’estiu pugui aprovar-se definitivament. 

Darrera actualització: 08.01.2020 | 12:54
Darrera actualització: 08.01.2020 | 12:54