Notícies sobre el ple municipal

 • ajuntament L’Ajuntament manté congelats els impostos i puja l’aigua per l’augment del preu de compra a ATLL 25/10/2023

  El govern municipal ha presentat avui al Ple una proposta d’Ordenances Fiscals pel 2024 que manté congelats els principals impostos (IBI, vehicles o construccions), així com les escombraries. L’aigua pateix un augment del 17% a causa de la pujada del preu de compra que ha fixat l’ATLL. La resta de taxes s’adeqüen al cost de serveis i activitats.

 • Ajuntament L’Ajuntament aprova el Pla Antifrau i obre un canal de denúncies 25/10/2023

  El ple municipal ha aprovat avui per unanimitat el Pla de Mesures Antifrau. D’aquesta forma l’Ajuntament dona compliment al requisit dels Fons Next Generation d’establir mesures per prevenir, detectar i corregir conductes de frau, corrupció i conflictes d’interès. A més, també s’ha obert un canal de denúncies i s’ha aprovat un protocol d’actuació i una declaració institucional.

 • PLÀNOL PARCEL·LES POLÍGON CAN MARGARIT L’Ajuntament treu a concurs la venda de dues parcel·les al polígon Can Margarit 25/09/2023

  L’Ajuntament de Sant Esteve posa a la venda dues parcel·les de sòl industrial de propietat municipal ubicades al polígon industrial Can Margarit. La venda es fa mitjançant concurs públic.

 • El regidor de Salut i el tècnic amb els nous dispositius L’Ajuntament compra aparells anti-ennuegament per als equipaments municipals 14/09/2023

  La regidoria de Salut Pública ha adquirit 22 aparells homologats contra ennuegament de primers auxilis. Des d’avui, els equipaments municipals que disposen de servei de restauració o s’hi consumeixen aliments, entre ells els centres educatius, compten amb aquests dispositius sanitaris.

 • ALCALDE ENRIC CARBONELL Enric Carbonell, reelegit alcalde de Sant Esteve 17/06/2023

  El socialista Enric Carbonell Jorba continuarà al capdavant del consistori sesrovirenc en el nou mandat (2023-2027) que comença. El Ple d’Investidura que s’ha celebrat avui al Teatre Municipal El Casino l’ha escollit amb el suport del seu grup i del seu soci de govern ARAses.

 • infants Petició de reunió urgent a Educació per resoldre l'obertura d'una nova línia d'I3 al centre amb més demanda 16/06/2023

  El Departament d’Educació de la Generalitat ha assignat una segona línia d’I3 a l’escola La Roureda, malgrat que la demanda de places en primera opció és a l’escola Vinya del Sastret. Aquesta decisió vulnera el dret d’elecció de les famílies i no respecta el principi d'acord expressat a la reunió de la Taula local de planificació de l’oferta educativa pel qual s’estableix l’obertura d’una nova línia d'I3 al centre educatiu amb més preinscripcions en primera opció. Per aquest motiu, s'ha demanat la convocatòria urgent de la Taula de planificació que permeti resoldre satisfactòriament aquesta qüestió.

 • ajuntament ERC i Més valora l’anunci del pacte de govern entre PSC i ARAses 10/06/2023

  El grup municipal d’ERC i Més ha emès un comunicat per valorar l’anunci de l’acord de govern entre socialistes i ARAses. Des de la formació republicana agraeixen el suport rebut a les eleccions i lamenten que ho s’hagi assolit un acord per formar un govern entre les dues forces més votades.

 • Acord PSc i ARAses Acord de PSC i ARAses per formar el nou govern municipal 09/06/2023

  Els grups de PSC i ARAses han arribat a un acord per formar govern a Sant Esteve. El pacte l’han signat aquest migdia els caps de llista de les dues formacions, Enric Carbonell i Joan Galceran. De l’acord en surt un nou govern de majoria, amb 7 regidors i regidores, que garanteix governabilitat i estabilitat pels propers quatre anys.

 • ajuntament El TSJC desestima el recurs contra les retribucions a regidors en els anys 2011-2015 17/05/2023

  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el recurs contenciós-administratiu que l’any 2018 va presentar un regidor del consistori qüestionant la legalitat d’una assignació de 200 euros mensuals que percebien els regidors i regidores amb delegació d’alcaldia o portaveus, que no estaven en règim de dedicació exclusiva ni parcial, pel període 2011-2015.

 • PATINET ELÈCTRIC Sant Esteve aprova una ordenança per regular l’ús dels patinets elèctrics 28/04/2023

  El Ple de l’Ajuntament de Sant Esteve ha aprovat inicialment l’ordenança que regula l’ús dels patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal (VMP). La proposta estableix en els 16 anys l’edat mínima per conduir aquests vehicles.

 • PROPOSTA DE RESOLUCIÓ AL PARLAMENT Compromís al Parlament per licitar l’ampliació de l’institut abans d’acabar l’any 18/04/2023

  La Comissió d’Educació del Parlament ha aprovat avui la proposta de resolució per la finalització de les obres de l'Institut Montserrat Colomer que s’havia presentat l’octubre de 2022. El compromís de la Generalitat és presentar el projecte executiu al juny, licitar l’obra abans d’acabar l’any i iniciar el curs 2024-25 amb les obres acabades. És un pas endavant d’un projecte pendent des de 2010.

 • Ajuntament L’Ajuntament incorpora 4,3 M€ de romanent al pressupost municipal 30/03/2023

  En el Ple de març s'ha aprovat una modificació de pressupost per incorporar 4.357.695,11 € de romanent de tresoreria al pressupost municipal 2023. Aquests diners es destinaran a finançar la millora de serveis i equipaments i a inversions.

Darrera actualització: 08.01.2020 | 12:54
Darrera actualització: 08.01.2020 | 12:54