Notícies sobre el ple municipal

 • LLUÍS CANALS MORTE Lluís Canals Morte, nou regidor de l’Ajuntament 5 de març de 2021

  Avui ha pres possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Sant Esteve pel grup d’Esquerra Republicana, en Lluís Canals Morte, en substitució d’Anna Falguera qui va presentar la seva renúncia al càrrec per motius personals.

 • Jutjat de pau Nova convocatòria per a jutge/ssa de pau substitut/a 27 de febrer de 2021

  L’Ajuntament de Sant Esteve obre una nova convocatòria pública per a l’elecció de jutge/ssa de pau substitut/a, després que l'anterior jutgessa, Esther Susagna, hagi renunciat al càrrec per motius professionals. Les persones interessades en optar al càrrec poden presentar la sol·licitud i documentació acreditativa des de l'1 fins 26 de març.

 • Esports El ple municipal reconeix l’esport com un servei essencial 19 de febrer de 2021

  El ple municipal d’aquesta setmana ha aprovat per unanimitat una moció impulsada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) que defensa l’esport com un servei essencial.  El text aprovat defineix l’activitat esportiva com un servei essencial amb incidència directa en la millora de la salut, en l’educació, en la formació i en la inclusió social.

 • SesDansa SesDansa i l’Aula de Música demanen suport pel sector cultural 18 de febrer de 2021

  Clam de les entitats culturals SesDansa i l’Aula de Música pel tercer tancament decretat per la Generalitat: “No podem aguantar més!”. Les dificultats que estan travessant i les demandes per poder seguir amb la seva activitat, les han recollit en una moció aprovada ahir per unanimitat del Ple de l’Ajuntament.

 • JUTJAT DE PAU Esther Susagna, reelegida jutgessa de pau substituta 5 de novembre de 2020

  La sesrovirenca Esther Susagna Santacana ha estat reelegida jutgessa de pau substituta de Sant Esteve. Susagna va ser la primera dona en ocupar aquest càrrec l’any 2016.

 • PACTE IMPULS BAIX LLOBREGAT Sant Esteve s’adhereix al Pacte del Baix Llobregat per un nou impuls econòmic i social 24 de setembre de 2020

  El Ple de l’Ajuntament ha aprovat l’adhesió al Pacte del Baix Llobregat per un nou impuls econòmic i social, un instrument per afrontar el nou escenari provocat per la Covid-19 i que requereix respostes en els àmbits sanitari, econòmic, social i climàtic.

 • barbacoa Millores en la normativa sobre volums disconformes i elements com pèrgoles i barbacoes 28 de juliol de 2020

  L’Ajuntament ha iniciat la tramitació per millorar la regulació urbanística sobre els anomenats volums disconformes i els elements auxiliars dels habitatges com són pèrgoles, porxos, piscines i barbacoes. El termini per formular al·legacions, reclamacions i/o suggeriments a la proposta inicial finalitza el 28 de setembre.

 • Arribada material protecció L’Ajuntament destina 300.000 euros a ajuts i material per a l’emergència de la COVID19 25 de juny de 2020

  La situació d’emergència de la COVID-19 ha provocat un fort impacte en diversos àmbits. A nivell municipal, els ajuts socials, el suport al comerç i al teixit associatiu locals, són en aquests moments una prioritat. També ho ha estat la provisió de material sanitari i de protecció. Per fer-hi front i dotar les partides necessàries, el darrer Ple ha aprovat una modificació pressupostària que inclou més de 300.000 euros destinats a aquestes necessitats.

 • CONSTITUCIÓ DEL GRUP DE TREBALL, 16 GENER 2020 Aprovat el Protocol Local per a l’Abordatge Integral de les Violències Masclistes 1 de juny de 2020

  Sant Esteve Sesrovires ja té un Protocol Local per a l’Abordatge Integral de les Violències Masclistes. El document, impulsat per la regidoria de Gènere i Igualtat i aprovat en el darrer ple municipal, és una eina per detectar, atendre i ajudar la víctima, i dota el municipi d’un marc de referència tècnic que asseguri una atenció integral. Ha estat elaborat per un grup de treball tècnic constituït a principis d’any.  

 • CAP PEDIATRIA L’Ajuntament demana la recuperació de l’atenció presencial al CAP i del servei de pediatria 31 de maig de 2020

  El CatSalut ha informat que a partir del dia 1 de juny inicia la descentralització de l'activitat presencial als CAP, potenciant l’atenció telemàtica i limitant l’atenció presencial. Davant aquest escenari, l’Ajuntament de Sant Esteve ha aprovat en el darrer ple una moció d’ARAses que demana que es reprengui l’atenció presencial i es reobri el servei de pediatria que està derivat a Masquefa.   

 • SIGNATURA ACORD DE GOVERN ENTRE PSC - CIUTADANS Ciutadans entra al govern municipal de Sant Esteve Sesrovires 30 de maig de 2020

  Els grups municipals de PSC i Ciutadans han formalitzat avui un pacte de govern amb la voluntat de contribuir a “l’estabilitat, el bon govern i la seguretat”. El portaveu de la formació taronja a l’Ajuntament de Sant Esteve, Antonio González, assumirà les àrees d’Hisenda i de Noves Tecnologies, i la segona tinença d’alcaldia.

Darrera actualització: 08.01.2020 | 12:54
Darrera actualització: 08.01.2020 | 12:54