Lorena Cuesta, nova regidora del govern municipal

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 10:30

Avui s’ha incorporat a l’equip de govern la nova regidora pel grup municipal del PSC, Lorena Cuesta Pozo, en substitució de l’Elisenda Barberà qui va deixar el càrrec per motius personals. Cuesta ocuparà la regidoria de Benestar Social i Gent Gran.

La nova regidora ha pres possessió del càrrec en el Ple celebrat aquest matí amb caràcter extraordinari i urgent per tal de poder assumir les responsabilitats de govern de manera immediata. Lorena Cuesta serà la nova regidora de Benestar Social i Gent Gran.  

En el seu primer parlament, Cuesta ha agraït la tasca de la seva antecessora i ha manifestat ser “conscient de la tremenda importància i responsabilitat del càrrec” que assumeix “plena de la il·lusió, força i optimisme necessaris per defensar i representar els interessos de tots els veïns i veïnes d’aquest gran poble, a qui espero no decebre”. La resta de regidors i regidores del consistori li han donat la benvinguda i li han desitjat sort i encerts en la nova responsabilitat.

Lorena Cuesta ocupava el número 5 en la llista del PSC com a independent en les eleccions del 2019. Vinculada al sector del comerç i coneixedora de la realitat dels barris, viu a Sant Esteve des de fa més de 20 anys.   

SESSIÓ PLENÀRIA 13/10/2021

Darrera actualització: 13.10.2021 | 11:28